MuziekMuziek

B4men blikt terug op een bewogen 2014

logo-donker-05

Het jaar is alweer bijna voorbij. Wat is dit jaar snel gegaan zeg!!! Het was een super leuk, maar vooral super druk jaar voor b4men en dus voor mijzelf. Ik had nooit verwacht dat de site zo snel zou groeien, ik ben dus ook super trots op jullie en op b4men. Wat wij met zijn allen voor mekaar hebben gekregen is echt super!!! Ik zou dit resultaat natuurlijk nooit zonder mijn bezoekers kunnen bereiken, dus daarvoor DANK.

Tegenslagen afgelopen jaar

Natuurlijk heb ik het afgelopen jaar ook behoorlijke tegenslagen gekregen met de site, zo heb ik bijna een week plat gelegen vanwege een DDOS aanval. Het trieste hiervan was ook dat het echt speciaal gericht was op mij, dit verwacht je niet en heeft me ook best wel geraakt. Iets waar je zo hard voor werkt, dat iemand je dan moedwillig uit het veld wilt slaan. Maarrrrr diegene heeft pech gehad, want ik laat mij niet uit het veld slaan!! Ik sla harder terug!!! Ik heb samen met mijn vriend Bobby(die regelt alles rondom mijn site) een nog veel betere lay-out gemaakt die beter aansluit bij jullie wensen. Ook heb ik de nodige kritieken gekregen over mijn advertorials en reclame mogelijkheden op mijn site. Dit snap ik enerzijds, anderzijds is het soms niet terecht. Ik heb meerdere keren hier uitleg over proberen te geven(zie dit artikel) en niet iedereen wil of kan dit snappen. Jammer, maar ook hierdoor laat ik mij niet uit het veld slaan.

Natuurlijk zijn er ook veel positieve dingen gebeurt

Ik ben positief ingesteld, dus sluit ik ook af met positieve gebeurtenissen. Gelukkig zijn er meer positieve dingen gebeurt dan negatieve dingen. Een heel positief punt zijn mijn bezoekersaantallen. Begin januari 2014 begon ik rond de 10.000 unieke bezoekers per maand, dit is inmiddels gegroeid tot wel 40.000 unieke bezoekers wow!!! wat een super resultaat. Ook heb ik een enorme groei doorgemaakt met mijn Social Media kanalen en nogmaals, dit had ik niet zonder jullie kunnen bereiken. Dus in Januari 2015 komt er als dank een leuke verrassing onder mijn bezoekers(houdt de site dus goed in de gaten)Wat super gaaf was, is dat ik een paar keer echt van landelijke bekendheid heb mogen genieten hahaha. Zo heb ik in een speciale uitgave gestaan van de Grazia en heb ik een super mooi artikel gekregen in de Flair Nederland en Flair België. Dit was zooooo gaaf om te doen!!!  In de maand Juli heb ik een enorm mooie persreis mogen maken naar Champagne huis Veuve Clicquot. Dit was mijn eerste persreis en ik heb hier enorm van genoten. Ik hoop dat ik komend jaar ook zeker weer op een mooie persreis mag gaan. Tevens heb ik voor de site weer heel erg mooie spullen mogen reviewen, een aantal spullen die mij echt bijgebleven zijn:

– Een *Gaastra winterjas, deze draag ik nog steeds met veel plezier.

DSC07415

– Een *Colmar zomerjas. (zoals je ziet ik ben gek van jassen)

DSC07211

– Mijn favoriete geur *Atkinsons Oud Save The King, blijft zoooo lekker!!!

– Diverse mooie dranken als bijvoorbeeld: Signature Craft van Jim Beam(binnenkort op de site), de *Glenfiddich 15 jaar en de *Tangueray No Ten.

– Vorige week heb ik stoere herenarmbanden mogen ontvangen van *Dacaya.

3

– Schoenen heb ik ook veel mogen proberen en de één zit natuurlijk lekkerder dan de ander(een hoop hebben dan de site ook niet gehaald) Welke ik nog steeds iedere dag graag draag zijn mijn *Timberlands en als het echt koud is mijn *Blackstone’s

DSC05962

*dit is mijn persoonlijke mening, ik word niet gesponsord om deze merken te vermelden.

Wat ik ook heel erg leuk vind om te vermelden is dat ik samen met Danny Rodewijk een trainingsschema heb samengesteld voor jullie, om het jaar 2015 sportief in te kunnen gaan. Vanaf januari komt er 1 keer per maand een workout online die je samen met mij en Danny gewoon thuis in je eigen omgeving kan uitvoeren. Jullie zullen in het begin behoorlijk moeten afzien(ik ook zoals jullie kunnen gaan zien), maar het is wel ontzettend lekker als je de workout helemaal hebt afgerond. Ook zal hij jullie regelmatig op de hoogte houden van gezonde voedingstips, zoals jullie aan mijn gerechten wel merken heb ik daar niet heel veel verstand van. Deze tips en gerechten zullen wat evenwicht aanbrengen hahaha!!

image

Ik wil afsluiten met nogmaals mijn lezers te bedanken, zonder jullie ben ik nergens. Ik sta altijd open voor ideeën en als jullie iets missen op de site laat het mij weten en dan kan ik ermee aan de slag. Tevens wil ik mijn vader Jos huffmeijer bedanken voor zijn bijdrage aan de site en natuurlijk mijn vrouw en kinderen, zonder hun had ik b4men niet kunnen volhouden.

Iedereen een goed uiteinde en een fantastisch 2105!!!!

Jan Willem Huffmeijer HR 003

B4men.nl volgen in het nieuwe jaar

-Like mij Facebookpagina hier

-Abonneer je op mijn YouTube kanaal hier

-Volg mij op Instagram hier

-Volg mij op Twitter hier

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer