MuziekMuziek

Colmar Originals, Fashion die mij aanspreekt.

21613-1378981618

Sportief en heel stijlvol, Colmar Originals

Colmar Originals is voor mij zo’n echt Italiaans super merk waar je altijd mee voor de dag kan komen. Iedereen ziet meteen de kwaliteit en de geweldige pasvorm van het merk.

12801OB-O68-01

 

Colmar Originals

In 2009 werd het sportlabel Colmar Originals gelanceerd en sindsdien staat het aan de top als het gaat om sportief design. In Nederland is Colmar Originals inmiddels ook een vertrouwd merk. De meeste kennen de superlichte jacks van Colmar wel. Colmar zelf bestaat al heel lang en dat is goed te zien aan het sterke retro logo van Colmar. 1923 werd in Italië Colmar opgericht door Mario Colombo.

DSC05740
My Colmar Originals Jack, B4men

Mijn Colmar jack

Ik heb zelf ook een jack van Colmar gekregen. Super mooi en het zit geweldig. Ik rijd als ik moet werken van Hoofddorp naar Lisse op de scooter, een stuk van 10 km. Toen ik mijn jack voor het eerst vast pakte dacht ik gelijk dat het veel te dun zou zijn voor op de scooter. Niets bleek minder waar….ondanks dat hij super dun en licht is komt er geen wind door en blijf ik dus super warm. Ik was echt oprecht verbaasd dat het zo goed werkte. Super gaaf detail aan mijn jack is dat je hem aan twee kanten kan dragen. De camouflage print draag je niet overal naar toe en dus kan je hem omdraaien en dan is hij keurig blauw. Aan beide kanten is evenveel aandacht geschonken, iets wat ik niet altijd zie bij jasjes die je aan twee kanten kan dragen.

 

DSC05757
Reversible Colmar Jack by B4men.nl
DSC05769
Reversible Colmar Jack by B4men.nl
DSC05776
Reversible Colmar Jack by B4men.nl
DSC05779
Reversible Colmar Jack by B4men.nl
DSC05796
Reversible Colmar Jack by B4men.nl
DSC05799
Reversible Colmar Jack by B4men.nl
DSC05844
My Colmar Originals Jack, B4men

 

Compleet Colmar Originals

Naast de bekende jacks van Colmar is er gelukkig nog veel meer moois te verkrijgen. Mooie shirts en polo’s met sportieve prints zijn verkrijgbaar op de site. Iets waar ik zelf altijd weg van ben zijn de jasjes die gekleed ogen maar juist heel sportief zijn (zie de eerste foto). De materialen zijn van bijzondere kwaliteit en voorzien van opvallende en gedurfde prints. Voor de zomer is ook een collectie zwemshorts en bermuda’s ontworpen. Natuurlijk is het niet alleen voor mannen en hebben ook de vrouwen keus uit een mooi collectie. Zelfs aan de aller kleinste is gedacht!! Mijn dochters hebben hun winter jacks al uitgezocht. hahaha Zomertip van mij….kijk ook eens naar de sneakers van Colmar, super leuke schoenen passend bij de sneakertrend van dit moment.

TRAVISO006-WhiteB-01

Verkoop informatie:

Colmar Originals is Nederland goed verkrijgbaar in Fashion winkels. Ook kan je altijd via de site bestellen www.colmaroriginals.it

DSC05933
My Colmar Originals Jack, B4men

 

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • ziet er zeer goed uit zeker met die combinatie van die timberlands.. TOP

Written by Jan Willem Huffmeijer