B4men.nl naar Veuve Clicquot in Reims

B4men.nl naar Veuve Clicquot. Ja ik weet het, ik ben nog  niet koud uit Parijs met mijn gezin en ik zit alweer in de auto naar Reims.

Dit keer ben ik uitgenodigd bij Veuve Clicquot een Champagnehuis in Reims. Het leven van een blogger gaat niet over rozen hahaha. Dit keer ga ik alleen, geen gezin of Jos Huffmeijer ( schrijver van de whisky’s van de maand) om mij te vergezellen. Dit klusje zal ik in mijn eentje moet klaren…….gaat wel lukken hoor….medelijden is ook niet nodig hahaha.

Bij Veuve Clicquot

Ik zal rond 8.30 in Amsterdam moeten verzamelen om te vertrekken naar Reims. Verwacht wordt dat we daar rond 15.00 uur zullen aankomen. Aangekomen bij Veuve Clicquot zullen wij een rondleiding krijgen over het landgoed.

Hierna volgt het gedeelte waar ik zelf erg tegenop zie…….het proeven van de Champagne 😉 Vervolgens worden we gebracht naar het Hotel Du Marc, Het privé hotel van Veuve Clicquot waar wij de nacht zullen door brengen.

Hier krijgen wij even de tijd om ons te gaan voorbereiden op het diner. Dat zal de klapper van de avond zijn en hier kijk ik echt enorm naar uit. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een nieuwe outfit aangeschaft en die zal ik in mijn latere verslag met jullie delen.

Natuurlijk draag ik een super mooie bowtie voor dit diner van Chapsoho. Na een mooie nacht zal ik rond 11.00 uur weer naar Nederland worden gebracht.

Volg de reis naar Veuve Clicquot

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van mijn mooie reis. Hoe ik dat doe…..via mijn Social Media kanalen zal ik jullie up to date houden. Hier kan je mij volgen:

– Facebook B4men.nl klik hier en vergeet niet te like’n 

– Twitter B4men.nl Klik hier en volgen

– Instagram B4men.nl klik hier en ook hier kun je mij volgen

– #veuveclicqout

Woensdag toch een bericht

Ik ben dan wel weg maar dat maakt B4men.nl nog niet onbemand. Mijn vrouw (heel betrokken bij de blog) zal voor woensdag een bericht online zetten zodat jullie toch weer iets moois te lezen hebben. Later volgt op B4men.nl een uitgebreid verslag van mijn reis naar Veuve Clicquot.

Groeten,

Jan Willem

logo-website-klein

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer