MuziekMuziek

Eindelijk tijd voor mijn Gaastra winterjas.

Ik ben gek op mooi weer en zou het liefst gaan emigreren naar een warm land, ik krijg alleen mijn familie niet mee dus blijf ik maar hier hahaha. Dat betekend ook winter brrrrr ,hier heb ik nooit heel veel zin in. Ik moet alleen toegeven dat we de laatste jaren nog weinig echt winter hebben gehad en ik mag dus zeker niet klagen. Een tijd geleden heb ik een super mooie winterjas van Gaastra gekregen en het weer was er (helaas) nog niet naar om deze te gaan dragen. Tot afgelopen week!! Yeah, het werd nu echt kouder op de scooter en het werd dus tijd voor een dikkere en goede jas.

Logo-Gaastra

Mijn Gaastra Winterjas

Ik ken het merk Gaastra al heel erg lang en ik heb het altijd een mooi merk gevonden, zeker de jassen hebben altijd mijn interesse gehad. Nog niet zolang geleden heb ik jullie de nieuwe collectie laten zien (klik hier). De Gaastra winterjas die ik heb gekregen is een echte jas voor mij, heerlijk warm en lekker lang qua model, ideaal voor mijn scooter ritjes. De jas is speciaal gestikt en de naden zijn afgeplakt zodat hij water en wind dicht is. De eerste herfstbuien heb ik al mogen trotseren en die heeft de jas erg goed doorstaan. Super dus.

DSC07357
Gaastra winterjas van B4men.nl
DSC07371
Gaastra winterjas van B4men.nl
DSC07374
Gaastra winterjas van B4men.nl
DSC07415
De winterjas van Gaastra foto: B4men.nl
DSC07417
De winterjas van Gaastra foto: B4men.nl
DSC07419
De winterjas van Gaastra foto: B4men.nl

Kortom ik ben super blij met deze te gekke winterjas van Gaastra.

 

Voor meer informatie: www.gaastraproshop.com

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer