MuziekMuziek

Atkinsons Oud Save The King, mijn Parfum.

DSC03446

Atkinsons Oud Save The King 

Ik heb nu al meerdere malen geschreven over Atkinsons (klik hier om het merk beter te leren kennen) dus echt uitleggen dat ik het een erg mooi merk vind hoef ik niet. Oke niet alle geuren in de lijn zijn even mijn smaak maar dat is niet meer dan logies. Het merk Atkinsons heeft echter ook een paar geuren die ik helemaal te gek vind!! Zo ook Atkinsons Oud Save The King, deze geur ontdekte ik na een bezoek aan de Douglas Haarlem. Ik heb daar een proefverpakking gekregen en die was echt geweldig. Nu krijg ik wel eens wat producten opgestuurd of in ieder geval de persberichten over parfum binnen. Zo kreeg ik laatst ook het bericht over de Atkinsons Oud Save The King. Een paar dagen later volgde ook de parfum zelf. Tijd dus om jullie nog meer over deze geweldige parfum te mogen vertellen.

DSC03441

Atkinsons Oud Save The King getest

Een geweldige geur in een bijzondere flacon. De flacon is in mijn ogen echt een beetje over de top, maar goed wie ben ik. Het gaat tenslotte ook om de parfum en niet om de buitenkant. De parfum zelf is heel bijzonder, deze geur heeft echt een aantal gezichten en lage. De geur veranderd om de paar minuten en wordt door de dag heen steeds persoonlijker. Dit heb ik bij andere geuren ook wel maar niet zo sterk als bij Atkinsons Oud Save The King. De geur is elegant en aanwezig dus niet te veel gebruiken!! Topnoten zijn opgebouwd uit earl grey thee en bergamot, waarna we naar het hart geleid worden dat gemaakt is van liswortel absolute en suède akkoorden. De basisnoten benadrukken een bosrijke mix van sandelhout en koninklijk Oudh. Oud Save The King is een geur met extreme luxe. De prijs is daar ook naar met € 170,- adviesprijs is deze geur niet voor iedereen, dat maakt hem dus nog bijzonderder. Deze geur wordt dus zeker niet door iedereen gedragen en wanneer je jezelf graag onderscheid is deze geur echt iets voor jou. 

Atkinsons_oud

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer