MuziekMuziek

Hoe moet je scheren zonder irritatie? B4men.nl legt uit hoe!!

safety razor

Scheren zonder irritatie is voor veel mannen erg moeilijk. Waarom?? Wij hebben eigenlijk door de jaren heen helemaal verkeerd leren scheren, tijdgebrek en gemakzucht hebben het scheerritueel veranderd. Wie gebruikt er nog een kwast en een daarvoor geschikt schuim?? Wie gebruikt er nog een open of veiligheid mes (safety razor)?? Precies alles moet snel en gemakkelijk…..dat het niet zo werkt merk je aan de irritatie na het scheren. Hoe je wel moet scheren zonder irritatie leg ik jullie graag uit. Ik vertel jou de geheimen van de barbier.

DSC01790-1024x680

Scheren zonder irritatie

Zoals jullie hebben gehoord is het scheren zonder irritatie helemaal niet moeilijk als je de basisregels maar goed uitvoert. Het allerbelangrijkste is het nemen van de tijd om eens echt goed te scheren. Wat is veel tijd??……nou dat valt nog wel mee hoor!! Ik heb mijzelf met het open scheermes geschoren en dat heb ik ook voor jullie opgenomen, op mijn YouTube kanaal kun je dit zien. Deze scheersessie duurde 14 min. en dat is met uitleg!! Ik heb hierna geen irritatie gehad. Dus met een 15 min. kan ook jij scheren zonder irritatie.

Verder informatie over scheren zonder irritatie vind je hier:

Scheren in het algemeen

Scheren uitgelegd

Scheren met een Safety Razor

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Goedemiddag mannen!
    wat een mooie verhalen maken jullie. Zijn jullie al bekend met de producten van Bluebeards Revenge?

Written by Jan Willem Huffmeijer