MuziekMuziek

Mijn schoenen van Timberland, echte boots.

timberland

De schoenen van Timberland zijn inmiddels wel een begrip!! Wie heeft er nog nooit een paar van gehad?? Juist, bijna niemand. Ikzelf ben al jaren groot fan van Timberland schoenen en heb dan ook vele soorten en maten gehad. Van lage boot schoenen tot aan stoere cowboylaarzen. Het uiteindelijke loopplezier en kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat het merk al jaren aan de top staat. Hahaha, je hebt het goed gelezen…..het uiteindelijke loopplezier!! Het brengen van mooie boots gemaakt van stevig leer hebben één nadeel, je hebt even tijd nodig om ze in te lopen. Het zijn geweldig mooie schoenen, maar ik heb ze  vaak vervloekt als ik weer eens met blaren binnen stapte omdat ik niet gewoon rustig de schoenen de tijd gaf om soepel te worden. Tegen de tijd dat je ze bijna niet meer wilt dragen en denkt dat die dingen nooit in gelopen zullen worden gaan ze lekker zitten!! Vanaf dat moment gaan ze ook echt lek

ker zitten…iedere dag worden ze beter. Geloof mij, hierna gaan ze echt niet meer uit tot het moment een aantal jaar verder dat iemand zegt: ‘hé, die schoenen kunnen echt niet meer’!! Kortom ik heb een echt haat liefde relatie met deze schoenen. Maar ik weet zeker dat ik nooit meer zonder kan.

DSC06786
De Timberland 6-Inch Premium Waterproof Boot voor Heren
DSC06823
De Timberland 6-Inch Premium Waterproof Boot voor Heren
DSC06828
De Timberland 6-Inch Premium Waterproof Boot voor Heren

De Timberland schoenen van mij

Ik kreeg voor het najaar een paar schoenen van Timberland. Super cool natuurlijk. Het zijn de meest klassieke Timberland boots die ik ken. Dit geld denk ik voor iedereen, wanneer je iemand op straat vraagt naar Timberland komen ze met deze boots. Ik ben helemaal weg van deze schoenen en ook de variaties op deze schoenen kunnen mijn goedkeuring dragen. Het dragen van deze schoenen kan op veel manieren en ze passen bij bijna iedere casual look. Ik vind de schoenen na verloop van tijd ook echt nog veel mooier worden. Hoe meer gedragen hoe meer geleefd, het maakt deze schoen alleen maar beter!

DSC05741
Mijn Timberland Boots by B4men.nl
DSC05944
Mijn Timberland Boots by B4men.nl
DSC05962
Mijn Timberland Boots by B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer