MuziekMuziek

Winter parka van Colmar: Hooded wool-effect down jacket

Colmar winterjas B4men Parka wool-effect lange jas winter 2021 2022

Winter parka van Colmar. De winter staat voor de deur en het wordt daarmee ook tijd om na te gaan denken over een stoere, stijlvolle en uiteraard warme winterjas. Tijd voor wat inspiratie op dat vlak dus! Deze keer laat ik jullie een hele mooie en stijlvolle winterparka van Colmar zien. Ik geef jullie iets meer uitleg en ik laat zien hoe ik deze winterjas van Colmar draag komende winter.

De Colmar Hooded wool-effect down jacket

De Colmar jas is door zijn lengte een heel stijlvolle parka, die ook je bovenbenen warm houdt tijdens een lange wandeling. Het Wool-Effect van de jas is op een bijzondere mannier geprint op de jas. Wat de jas een heel bijzondere uitstraling geeft. De kleur is een mix van grijs en groen en geeft daarmee het effect alsof het van wol gemaakt is. Het materiaal van de jas is van drie lagen wat de jas erg duurzaam maakt. De binnenkant van de jas is gevoerd door middel van natuur dons en is vakken verdeeld. Door deze verdeling is de winter parka van Colmar super warm. De kleur aan de binnenkant is diep zwart en glimmend. Dit geeft de winterjas een bijzonder stijlvol maar tevens ook sportief uiterlijk. De jas is doorgestikt en heeft een waterafstotende behandeling ondergaan. Dit alles maakt deze Colmar Winter Parka voor mannen een heerlijke jas voor het najaar, winter en koude voorjaar. Al hoop ik wel op gewoon een warm voorjaar qua temperatuur 😉

Pluspunten van de Colmar Jas:

 • Sluiting met rits en knoop in twee richtingen
 • Zijzakken met onzichtbare ritssluiting
 • Lage zakken met knopen
 • Binnenzak met ritssluiting
 • Manchetten met drukknoop
 • Contrasterende voering
 • Natuurlijke veren vulling
 • Waterafstotende behandeling
 • Colmar Originals logo aangebracht op de linkermouw

Materiaal:

 • Buitenkant: 100% Polyester
 • Stof: 89% Polyester + 11% Elastaan
 • Voering: 100% Polyamide
 • Vulling: 90% Eendendons + 10% Eendenveren

Zo draag ik deze Colmar winter parka

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer