MuziekMuziek

B4men kleding is fashion voor mannen deze zomer

B4men Fashion zomercollectie 2021

B4men kleding is fashion voor mannen deze zomer. Hier moet je natuurlijk meer van weten! B4men in de fashion? Jazeker! B4men is één van de meest exclusieve mannenmode merken ter wereld geworden 😉 Dit schrijf ik natuurijk met een enorme knipoog maar er zit zeker wel een kern van waarheid in. Omdat de B4men kleding alleen via de B4men Webshop en in de B4men Barbershop te koop is, is het dus behoorlijk exclusief 🙂 Je draagt kleding die je niet snel bij een ander zult zien.

B4men is gestart met een hele toffe zomercollectie bestaande uit sweaters, petten en t-shirts

Hoe is de B4men kleding als kledingmerk ontstaan?

B4men kleding is begonnen als een soort van “sportmerk”. Toen 5 jaar geleden de B4men Barbershop is geopend, is er uit een sponsoring van de shop een sportteam ontstaan namelijk Team B4men. Wij liepen hier natuurlijk in eigen shirts met de naam en logo van B4men. Veel mannen sprak het shirt aan en ik kreeg veel de vraag of ik hier niet iets mee wilde gaan doen.

Na een lange zoektocht naar de juiste materialen en drukmogelijkheden is afgelopen december in de corona crisis onze B4men Hoodie op de markt gekomen. De reacties op de B4men Hoodie waren zo ontzettend positief dat Marie Louise en ik besloten hebben om dit verder te gaan professionaliseren en een heuse B4men zomercollectie 2021 op de markt te gaan brengen. Samen met Almar van 21 Design zijn we rond de tafel gaan zitten en zijn er twee super toffe ontwerpen gemaakt voor op de kleding. B4men is vanaf nu dus een super tof mannenmode merk.

B4men staat voor lef, ondernemerschap en plezier in het leven!

B4men staat voor lef, ondernemerschap en vooral voor veel plezier! B4men neemt het leven niet te serieus en wij genieten altijd voor de volle 100% van alles wat het leven ons brengt. Deze boodschap is voor ons heel belangrijk en deze dragen wij graag uit in onze kleding. De kop van B4men staat voor de rebel en de kracht die je nodig hebt om het leven vooral niet te serieus te nemen. Het design van de kop staat in de zomer van 2021 voor de teruggekregen vrijheid en dat we niet moeten vergeten weer keihard te gaan genieten van deze vrijheid.

De zomer van 2021 wordt de zomer van de B4men Man! Om deze zomer de kracht van de vrijheid nog verder te benadrukken, komt er begin juli een zomerspecial aan. Dit ontwerp houden we nog eventjes geheim maar het zal een heel mooi statement worden van onze vrijheid en gelijkheid.

B4men kleding: fashion zomercollectie 2021 voor iedere man

B4men is voor iedere man die zich kan vinden in onze missie van de mannelijke rebel. De kleding is te bestellen in de maten XS t/m 5XL. Ook voor de kleine rebellen komt er goed nieuws. Wij gaan onze kleding ook voor kids leveren. Op onze Facebook zullen wij hier jullie verder van op de hoogte houden. Onze kleding wordt special na order voor jou gemaakt en kan dus een levertijd hebben. Wij doen er echter alles aan om de kleding na bestellen binnen 7 dagen te versturen.

Dit is de B4men kleding mannencollectie :

B4men Sweaters zomer 2021

T-shirts B4men zomer 2021

B4men sportshirts:

Hoodie B4men:

Uiteraard blijft de B4men Hoodie het hele jaar leverbaar!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer