MuziekMuziek

Colmar Originals trui en jas: sportieve kleding

Colmar Originals trui en jas: sportieve kleding voor iedereen! Dat ik een fan ben van het merk Colmar is op de blog wel te zien. Ik heb al sinds 2014 een samenwerking met het merk. Colmar staat voor kwaliteit en originaliteit! Dat zijn twee kernwaarde die mij persoonlijk heel erg aanspreken.

Voor dit artikel kreeg twee toffe artikelen opgestuurd om aan jou te kunnen laten zien. Een (winter)jas en een hele toffe trui. De jas is niet alleen geschikt als winterjas maar het is ook een hele goede “tussenjas”. Je kunt deze jas dus ook zowel in het voorjaar als najaar dragen. De trui komt uit de ski collectie en is qua ontwerp meer dan Italiaans.

Colmar Originals

Sinds 2009 is Colmar Originals gelanceerd als sportmerk. Sinds de lancering staat het aan de top als het gaat om kwaliteit en originaliteit in sportief design. In Nederland is Colmar Originals tegenwoordig een meer dan vertrouwd merk geworden. Inmiddels kennen de meeste mensen de superlichte jacks van Colmar wel. Deze jacks zijn inmiddels namelijk heel erg veel te zien in het Nederlandse straatbeeld. Colmar zelf bestaat al heel lang en dat is goed te zien aan het sterke retro logo van Colmar. 1923 werd in Italië Colmar opgericht door Mario Colombo. Het is een merk met een sterke geschiedenis.

Mijn Colmar jas en trui

De Colmar Originals Recall Jas is een winterjas maar ook een echte tussenjas. Je kunt deze jas dus ook heel goed dragen in het voor en najaar. Zodra de temperaturen onder de 15 graden komen, dan kan je deze jas al prima dragen. Het is dus een jas die je in Nederland misschien wel het vaakst kan dragen.

In caso di neve pullover trui komt uit de ski collectie van Colmar Originals. Het is een heerlijke trui die echt lekker warm is. In caso di neve betekent in het Italiaans “in geval van sneeuw”. Echter is deze trui ook heel fijn te dragen waneer er geen sneeuw ligt. Gelukkig maar…..zo vaak sneeuwt het in Nederland namelijk niet.

Zo draag ik mijn Colmar Originals kleding

Ik heb de kleding naar een hele toffe plek in Amsterdam meegenomen om toffe foto’s te maken. Zo laat ik jou zien hoe ik de kleding van Colmar draag.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer