MuziekMuziek

De blog voor mannen wordt een serieuze zaak!

Veel gebeurd!!

De afgelopen maand is er heel veel gebeurd en veranderd op en aan de site www.b4men.nl. Ik wil jullie als lezers graag op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt zodat jullie begrijpen waarom bepaalde veranderingen worden doorgevoerd.

De Update op Video!! (onder de video is ook geschreven)

De blog voor mannen groeit door

Als blog voor mannen is het soms moeilijk om echt serieus genomen te worden….tja, de markt zal wel klein zijn… maar hoe mis kunnen ze het hebben!! Ook mannen volgen graag een leuke blog waar je als man alles kan vinden wat je boeit. Cijfers liegen niet en ik kan jullie dus met trots vertellen dat de blog 40.000 tot 45.000 unieke bezoekers per maand krijgt. Een blog voor mannen is dus zeker iets om heel serieus te nemen. Ben ik tevreden met dit aantal…..ik kan volmondig JA zeggen!! Ik had anderhalf jaar geleden nooit verwacht dit ooit te bereiken. Dus nu niets meer veranderen en klaar zo??……nou echt niet!! Ik ben heel tevreden, maar ik ben zeker niet minder ambitieus!!

Hoe laat je een blog voor mannen groeien

Tja, dat is natuurlijk het geheim van de smid…nou, ik kan je eerlijk vertellen er is geen geheim. Het enige wat werkt is werken…heel hard werken!! Zonder iets te doen gebeurt er niets, dus wanneer je iets wilt bereiken zal je bereid moeten zijn hier keihard voor te werken. Dat doe ik dus ook, ik werk 35 uur per week in de barbershop. De barbershop geeft mij een vast inkomen wat ik voor mijn gezin heel hard nodig heb. Daarnaast geeft ik trainingen in het kappersvak, dit is sinds de blog enorm gegroeid!! En dan heb ik dus mijn blog voor mannen, hier werk ik ook zo’n 40 per week aan. Een druk bestaan dus en ik vraag een behoorlijke opoffering van mijn gezin. Ik hoop dat het harde werken op den duur goed beloond zal worden en ik mijn gezin een goed leven kan terug geven. Ook heeft de blog een nieuwe layout gekregen, deze kan de groei beter aan en is dus helemaal klaar voor de toekomst. Naast handig vind ik het er ook gewoon weer mooi uitzien. Een vriend van mij, “Bobby” is de man achter het technische gedeelte achter de site. Onder in de footer (onderkant van de site) staat de link naar zijn site De Webdesign Student, voor iedereen die net zo’n mooie site wil hebben als die van mij!!

Schermafdruk 2014-12-01 21.46.44
De nieuwe Layout van B4men.nl de blog voor mannen voor het komend jaar.

 

Reclame op de blog

Het harde werken aan een blog kan maar op een manier worden beloond en dat is met reclame. Vind ik het jammer…..tja, reclame is natuurlijk niet altijd het mooiste voor je site.(dat besef ik zelf ook wel). Ik zit inmiddels met de site bij een media bureau die dit gedeelte voor mij regelen. Zij bepalen dus welke advertenties op mijn site staan. Ook zal ik zo nu en dan ook een advertorial schrijven. Voor mij wordt het harde werken van het afgelopen jaar nu beloond. De ambitie om de site zo groot te krijgen dat het voor adverteerders interessant wordt om op de site te adverteren is gelukt. Natuurlijk ga ik dat geld weer goed besteden aan de site, jullie zullen dus ook mee profiteren van de verdiensten.

Blijft de blog wel objectief

Laat ik heel duidelijk zijn….de blog is gebaseerd op mijn mening, hoe objectief is die eigenlijk??? (dit wordt mij namelijk regelmatig gevraagd) Ik schrijf op mijn blog over alles waar IK achter sta en dat zal ik altijd blijven doen!! Ik geef mijn eerlijke mening over spullen of acties, ik ga niet liegen en ik schrijf niet over producten waar ik niet achter sta. Ik word regelmatig gevraagd naar mijn beleid op dit gebied. Ik vind vragen over mijn objectiviteit heel begrijpelijk….” ik ga nu ook schrijven in opdracht en daar krijg ik voor betaald.” Bedrijven vragen mij iets te doen of om ergens naar te kijken en daar dan mijn mening over te geven. Zodra ik ga liegen of krijg ik teksten aangereikt, dan val je uiteindelijk altijd door de mand en wordt alles wat ik hierna zou schrijven waardeloos. Ik en de fabrikant zullen dit risico dus nooit nemen. Als ik een product niet goed genoeg vind voor op de site, dan krijgt de fabrikant daar netjes persoonlijk melding van en komt het dus ook NIET op mijn site. Ik vind het niet eerlijk en netjes tegenover een fabrikant om hun product publiekelijk af te branden. Heus niet al mijn artikelen zijn altijd louter positief, kleine puntjes van kritiek is nooit erg, dat wordt alleen maar op prijs gesteld door een lezer en een fabrikant… maar een waardeloos product op de site zetten…nee, dat gebeurt niet bij b4men!!

De toekomst van de blog voor mannen

Een blog voor mannen is nog steeds iets bijzonders, er zijn er op internet nog steeds erg weinig te vinden. Ik zie het dan ook als mijn missie om de mannen van Nederland en België van de leukste en beste informatie te voorzien. Ik wil jullie vragen mij te helpen groeien en mij via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube te volgen en te delen zodat er nog veel meer mannen mijn site kunnen vinden.

Groeten

Jan Willem Huffmeijer 

Jan Willem Huffmeijer HR 003
Jan Willem de schrijver van de blog voor mannen
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
5 comments
 • Allemaal leuk en aardig dit bericht, maar het verhaal strookt niet met het feit dat ik regelmatig een paginagrote advertentie zie voor een reclame van een ontharingsapparaat voor vrouwen!

  Ik kijk b4men graag op mijn werk, daar wil ik niet een dame in lingerie paginagroot op mijn beeldscherm en bovendien past zo’n product voor vrouwen niet op een site voor mannen. Blijkbaar was de financiële verleiding toch te groot? Jammer.

 • Objectief is de site ook niet op het gebied van kleding. In ruil voor een gratis kledingstuk prijs je een merk of winkel de hemel in. Wat meer objectiviteit zou beter zijn. Gelukkig kom ik hier vooral voor whisky, kapsels en baarden. Dat doe je wel uitstekend.

 • Vet man!
  Ik zelf ga ook binnenkort mijn eigen blog voor mannen beginnen, altijd goed om te zien dat er in ieder geval interesse voor is!
  Ga zo door

 • Beste Tijmen,

  Zoals in het artikel uitgelegd is mijn objectiviteit altijd gewaarborgd!! Ik schrijf alleen over dingen die ik echt leuk vind. Dingen die niet aan mijn eisen voldoen komen niet op de site. Waarom het ene merk wel en het andere merk niet…het ene merk neemt wel de moeite om mij te benaderen en de ander niet. logisch dat zij dus sneller opvallen en dus wel een artikel krijgen.

  De advertenties zijn inderdaad niet meer in mijn handen. Financieel gewin….ja beetje wel. Ik maak min. 40 uur per week om mijn blog leuk en interessant te maken….mag daar dan iets tegenover staan?? Geloof mij als ik zeg dat het net kosten dekkend is!! En daar is niet 1 uur voor mij in berekend.

  Ik hoop dat je mijn blog blijft volgen en dat keuzes die ik maak er niet voor zorgen dat je jouw interesse verliest. Ik leg altijd mijn keuzes uit en vraag voor begrip…tja meer kan ik niet doen.

  Mvg

  Jan Willem

Written by Jan Willem Huffmeijer