MuziekMuziek

Adverteren op B4men.nl

Waarom is adverteren op www.b4men.nl interessant?

Adverteren op B4men is zeer interessant voor bedrijven die mannen willen bereiken. B4men is de meest persoonlijke blog voor mannen van Nederland. De blog heeft door/met Jan Willem Huffmeijer een heel eigen gezicht. Door deze persoonlijke benadering is B4men onderscheidend in Nederland. Dit maakt dat B4men een hele hechte en geïnteresseerde lezersgroep heeft.

Wat heeft B4men te bieden

-Doelgroep: 78 % van de lezers zijn mannen van 24 t/m 38 jaar

-Bezoekers: 50.000 unieke bezoekers per maand, 100.000 pageviews per maand

B4men biedt u de volgende mogelijkheden

  • Het schrijven van een persoonlijke advertorial. De advertorial zal niet worden verwijderd en vindbaar blijven op de site. De advertorial zal worden gedeeld en gepromoot op de social media kanalen van B4men.
  • Een product of merk uitlichten. Ook voor een kleiner budget hebben we een oplossing. Het product zal worden meegenomen in lijstjes of ons artikel “De week van B4men” u krijgt dan een link naar het product.
  • Een product of merk uitlichten op de Instagram van B4men kan ook.
  • Koken op B4men. Heeft u producten voor onze rubriek Food en wilt u dat wij hiermee onze recepten klaar maken, dan is dit zeker een optie. De prijs is erg afhankelijk van de wensen en de tijd die hierin gaan zitten. U kunt dan met ons contact opnemen voor een prijsopgave.

B4men maakt altijd eigen foto’s van de producten zodat de persoonlijke benadering ook in de advertorials terug te vinden is. B4men stel beschikbare ruimte voor advertorials beperkt beschikbaar waardoor het exclusief en leesbaar blijft.

Neem contact op

  • Voor aanvragen en prijsopgaven kunt u ons bereiken via mail info@b4men.nl / 06-13326779
  • Let op, prijzen kunnen per jaar of per publicatie verschillen.

Het ontvangen van producten. Natuurlijk bent u vrij om ons uw producten toe te sturen, wij zullen er serieus naar kijken en het beoordelen. Het is echter geheel aan ons om hierna te bepalen wat wij met het opgestuurde product doen en of het op de blog komt.

Jan Willem Huffmeijer met rode hoed

Leave a reply