MuziekMuziek

Blackstone Boots, mijn schoenen voor het najaar/winter 2014/2015

DSC07546
Blackstone by b4men.nl

Ik krijg weleens wat mooie spullen voor mijn blog om te testen en te proberen. Zo kreeg ik ook een paar mooie Blackstone Boots voor het najaar. Ik ben altijd al een groot fan van Blackstone schoenen geweest en ik wees dit paar dan ook zeker niet af!! hahaha Nu het weer inmiddels al echt herfstig is geworden, kan ik ze dan ook eindelijk aantrekken, ik heb ze al weer een paar maanden in huis. Zoals altijd heb ik er wat mooie foto’s van gemaakt die ik graag aan jullie laat zien. Ik zal eerst eens vertellen wat ik van deze Blackstone schoenen vind.

DSC07541
Boots by b4men.nl

Blackstone Boots

Dat de boots helemaal van nu zijn hoef ik niet meer te vertellen toch?? De hoge schoen is het dit najaar helemaal en kan echt een outfit upgraden, of het nu gaat om een stoer casual outfit of juist een klassieke nette of preppy look, de hoge schoen is er in alle stijlen voor jou. De Blackstone boots die ik heb gekregen zijn echt op twee manieren te dragen. De vorm en kleur van de schoen maken hem uitermate geschikt bij een stoere outfit, maar past ook super goed in het preppy stijltje. De kleur is trouwens ook echt de kleur voor dit najaar en winter.

blackstone

Het loopcomfort van mijn Blackstone Schoenen

Iedereen die ooit Blackstone heeft gehad kan het beamen…..éénmaal Blackstone altijd Blackstone!! Hoge leren schoenen kunnen als nadeel hebben dat je ze moet inlopen. Blackstone is echter een schoen die je in de winkel aanpast en die gelijk heerlijk zitten!! Deze schoen gaat echt niet in de doos met je mee….hahaha, je oude paar zitten in de doos en je Blackstone schoenen heb je aan!! Mijn paar heeft een schapenvacht voering wat ze tot pantoffels maakt en super warm is voor de winter. Kortom, ik ben niet echt verrast door de kwaliteit van Blackstone….ze hebben “gewoon” weer aan mijn verwachting voldaan en geloof mij die is voor Blackstone heel hoog. Top schoenen, een echte aanrader voor iedereen die van mooie schoenen houdt.

Mijn foto’s met de Blackstone Boots

 

DSC07181
Boots by b4men.nl
DSC05932
Boots by b4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer