OEPS!! ik ben vorige week helemaal vergeten om het weekoverzicht online te zetten. Ik heb nu dus een extra lang overzicht om je zondag goed te beginnen. Ik heb vandaag een lekkere drukke dag voor de boeg. Dit keer niet voor de blog maar op de kamer van Beaudine. Zij gaat namelijk dit jaar naar de middelbare school en dus heeft ze wel een nieuwe stoere echte tiener kamer verdiend. Ahhhhhhh waar blijft alleen de tijd….ik voel me toch wel steeds ouder worden. Ik ga dus zometeen weer flink klussen. Helaas moet ik dit alleen doen want Marie Louise heeft een geblesseerde voet. Ik wens je veel leesplezier en geniet van je zondag!

B4men weekoverzicht week 3

De baard gaat veranderen in 2018 (video). Dit zijn de nieuwe baardtrends voor 2018 / 2019

De Golf Variant Alltrack is een stoere gezinsauto. Kritische review B4men

Je onderbewustzijn bepaalt jouw leven! Column Pascal Meulenbelt

Barbier worden: hoe en waarom? Ik vertel je alle ins en outs van het barbiersvak.

Mijn top 5 (mooiste) auto’s die ik heb mogen reviewen op B4men

Mannen op leeftijd hoeven niet oud te zijn: kapsel en fashion tips

Boxershort of Slip: Welk ondergoed draag jij het liefste?

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS STRAALT NIET ALLEEN ROND DE ZON.

Kruidige stoofpot van kip in bier