MuziekMuziek

Mijn top 5 (mooiste) auto’s die ik heb mogen reviewen op B4men

Ik voel mij regelmatig een enorme geluksvogel als ik weer een onwijs toffe auto mee naar huis neem om te mogen reviewen. Inmiddels heb ik al heel veel auto’s mogen rijden voor de blog en ik hoop natuurlijk dat er nog heel veel meer gaan komen. Een aantal van die auto’s hebben een speciaal plekje bij mij geraakt en het zijn stuk voor stuk auto’s die ik heel graag zelf zou willen hebben. Eén auto die in het lijstje staat is in principe redelijk betaalbaar. Voor de overige auto’s zal ik toch echt de staatsloterij moeten winnen eer ik deze kan aanschaffen.

B4men top 5 auto’s

NUMMER 1: LAND ROVER DISCOVERY

Dit absoluut echt mijn droomauto! Ik vind het zeker niet de mooiste auto die ik gereden heb maar wauw…. wat een bijzondere wagen was dit. Ik weet zeker dat als je zelf hierin zit/gezeten heb, je ook verkocht ben. Mijn slogan voor deze auto was dan ook “van een mooi bord kan je niet eten”

Land Rover Discovery 3.0 TD6, van een mooi bord kan je niet eten. Review B4men

NUMMER 2: FORD MUSTANG

Deze auto is toch iedere jongensdroom? Toen ik de Ford Mustang voorbij zag komen in de film ‘The Thomas Crown Affair’, het was een heel bijzondere Shelby, was ik echt meteen verkocht. Vanaf dat moment was ik een Mustang liefhebber. Hoe kicken is het dan dat je gewoon een week lang erin rond mag rijden! Met deze auto hebben we echt het meeste bekijks gehad.

De nieuwe Ford Mustang, wat een bijzondere wagen!

NUMMER 3: VOLVO V90

Wat een waanzinnige auto was dit. Wat ik een heel mooie eigenschap vind van de Volvo auto’s, is dat ze nooit patserig zijn. Je rijdt een mooie auto, die echt wel uitstraalt dat je het goed doet, maar van deze auto’s kan je het hebben. Hij zal complimenten en goedkeurende blikken opleveren. Als Marie Louise dit lijstje had ingevuld dan stond hij zeker weten op nummer 1.

De Volvo V90 heeft ons hart gestolen. Wat een bijzonder mooie auto!

NUMMER 4: JAGUAR F-TYPE R

Deze auto is niet heel stil en zeker niet onopvallend maar waarom mensen het nodig vonden om hun afkeer kenbaar te maken is mij echt onduidelijk. Wegwerpgebaren, middelvingers en spugen. Ik heb het in 3 dagen meerdere keren zien gebeuren. Echt, wat mankeert sommige mensen toch? Het is iets waar je je wel van bewust moet zijn als je een auto als deze aanschaft. Maar goed, er is maar één antwoord op dit soort dingen, gewoon even het gas intrappen en weg zijn de negatieve energieën en terug is de lol! Deze auto was ook echt super kicken om in te mogen rijden!

Een weekend rijden in een super car! De Jaguar F-Type R! Wauw!

NUMMER 5: MAZDA CX3

Deze had je waarschijnlijk niet zien aankomen! Toch staat de Mazda CX-3 echt in deze top 5. Deze Mazda heeft mij zo verbaasd en het was echt een ongelofelijke fijne auto om in te rijden. Alles klopte aan deze auto en toen wij privé een nieuwe auto gingen aanschaffen had ik het liefst deze gekocht. Helaas paste onze hond Boyd niet in de achterbak en werd het een Citroën C4 Picasso maar wel met pijn in het hart.

De Mazda CX-3 helemaal mijn auto!

Wat is jouw droomauto? Laat het mij weten op de B4men Facebookpagina.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer