GezondheidGezondheid

B4men weekoverzicht: week 1

De eerste week van 2018 zit er alweer op! Deze week was een drukke week zowel met de blog als in de B4men Barbershop. We hebben afgelopen dinsdag de Volkswagen Golf Alltrack opgehaald voor een review en deze heb ik natuurlijk even uitgebreid getest….heel vervelend om te doen. In de shop stond ik iedere dag vol en heb een paar te gekke metamorfoses mogen doen. Misschien dat je al iets op Facebook voorbij hebt zien komen. Komende week wordt misschien nog wel drukker. Morgen gaan Marie Louise en ik namens B4men en Familie over de Kook naar de Horecava voor een foodsafari. Dinsdag gaan we de Volkswagen inruilen voor een Jaguar XS Sportbreak. Ik kan niet wachten! De rest van de week weer knallen in de shop en dan het weekend knallen op Beaudine haar nieuwe kamer. Tussen de bedrijven door moet daar geschilderd worden, verlaagd plafond gemaakt worden en ik ga al haar nieuwe meubelen op maat maken. Voorlopig hoef ik me dus niet te vervelen!

Hopelijk krijg jij net zo’n leuke week als die van mij. Je zondag begint in ieder geval al goed met het B4men Week Overzicht.

B4men weekoverzicht

Het mannen kapsel van 2018!! Dit is de style voor dit jaar. Video met uitleg.

hoe kies je de juiste parfum die bij je past

Waarom altijd maar het beste van het beste?

Verschillende soorten scheerkwasten

broodje speklap met pittige kerriesaus

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer