MuziekMuziek

Boxershort of Slip: Welk ondergoed draag jij het liefste?

Ik denk dat de meeste nog weleens flink verrast zal worden door dit antwoord. Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt namelijk nog steeds een oerdegelijke slip. Ik kan mij dit echt niet voorstellen en ik denk jij ook niet. Iedereen moet natuurlijk lekker zelf weten wat hij onder zijn kleding draagt. Ik denk alleen bij een slip aan die ouderwetse witte veel te grote opa slip. Je weet wel met van die gele vlekken erin omdat hij niet meer goed kan uitdruppelen. Nu weet ik heus wel dat ook de slip met zijn tijd is meegegaan en er ook strakkere, gekleurde slips verkrijgbaar zijn, maar toch! Wat ik persoonlijk ook niet mooi vind en ook absoluut niet lekker vind zitten, zijn van die hele wijde boxershorts. Helemaal vreselijk als ze dan ook nog eens een printje hebben. (sorry als ik nu iemand voor zijn hoofd stoot)

Welk ondergoed draag ik

Ik durf wel met de billen bloot te gaan, niet letterlijk, wees gerust dat zal ik jullie niet aandoen. Ik draag het liefst een strakke boxershort. Nu ben ik de laatste tijd wel heel kritisch daarin geworden. Niet iedere strakke boxer zit ook daadwerkelijk lekker. De boxer moet van fijn materiaal zijn, wat strak zit maar niet te strak. De pijpjes moeten niet te kort zijn, maar ook zeker niet te lang. Ik ben verder niet moeilijk hoor! De stof moet ook zeker niet gaan zweten. Daar heb ik echt zo’n hekel aan, je krijgt dan namelijk vaak van die schuur plekken tussen je benen en billen en dat doet me een partij zeer! De kleur maakt mij dan weer niet zoveel uit. Rood, geel, blauw, zwart, wit, printjes…het mag allemaal.

Wie koopt het ondergoed van de Nederlandse man

Heel verrassend en iets wat ik ook totaal niet had verwacht maar het blijkt dat vaak de partner het ondergoed koopt. Waarom? Hoe kan het dan dat de meerderheid van de mannen dus nog steeds in een slip loopt? De meerderheid van de Nederlandse vrouwen geeft namelijk te kennen dat zij hun partner het liefst in een boxershort zien, dus je zou zeggen…. koop die dan! Ik koop in ieder geval mijn eigen ondergoed en daar hoeft Marie Louise zich echt niet mee te bemoeien. Ik bemoei me ook niet met haar ondergoed, of eigenlijk zeg je dan lingerie. Ik ben misschien ook één van de weinige mannen die niet per se wilt dat zij een string draagt. Ik zie Marie Louise het liefst in een “brazillian”, dit zit volgens mij tussen een string en een boxer in. Het laat de billen bloot zonder een touwtje tussen de billen, want ik kan me echt wel voorstellen dat een vrouw dit niet lekker vind zitten. Nu ik dit zo aan het schrijven ben, besef ik me dat ik me soms wel met haar lingerie bemoei en dat is als ze iets koopt wat ik echt niet mooi vind. Pas geleden heeft ze namelijk boxers in huidskleur gekocht, van een bepaalde stof die je niet onder kleding ziet, en die dingen zijn me toch een partij lelijk! Dit zijn dus echt oma dingen en flatteert absoluut niet, deze mag ze van mij verbranden!

welk ondergoed draagt de Nederlandse man
Ik draag zelf het liefst strakke boxershorts.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer