MuziekMuziek

B4men weekoverzicht week 52

Dit is alweer het laatste weekoverzicht van 2017 op B4men. Het was weer een geweldig jaar en er gaan komend jaar een hoop veranderingen plaats vinden op de blog. Hoe en wat leg ik allemaal nog uit in een apart artikel. Ik denk dat jullie er in ieder geval blij mee zullen zijn. Ik wens iedereen voor vanavond, ook namens Marie Louise, een ontzettend toffe avond met veel lekker eten en drinken! Knallend op naar het nieuwe jaar.

O ja….er zijn nog 2 toffe win-acties waar je aan mee kan doen. Wie weet win je op de valreep nog iets leuks!

B4men weekoverzicht

Kip in pittige pindasaus

B4men test de Panasonic TX-55EZW954 Oled Televisie. Review by B4men.nl

Twijfel niet langer, Sim Only is zelfs voor jou geschikt.

BOLAS UNDERWEAR: B4MEN GEEFT WEG!!!

Activision geeft weg tijdens kerst – 9 games voor jong en oud!

HERFST EN WINTER KAPSEL TRENDS. KAPSELS VOOR MANNEN 2017 / 2018

Duifhuizen Tassen en Koffers: B4men en Duifhuizen geven een cadeaubon t.w.v. 100 euro weg!

Game Review: Xenoblade Chronicles 2 (SWITCH) – Een toffe JRPG

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer