MuziekMuziek

Activision geeft weg tijdens kerst – 9 games voor jong en oud!

Activision heeft B4men heel wat leuke spellen mee gegeven om uit te delen tijdens Kerst! Er zit voor iedereen wat bij, jong of oud maakt in dit geval dus niets uit! En winnen is super simpel! Het enige wat je moet doen is het bericht te liken op de b4men pagina en natuurlijk even aangeven welke game je graag zou willen hebben! De win-actie loopt tot 31 december 2017!  Ik zal de winnaars persoonlijk een berichtje sturen met de game die ze hebben gewonnen!

Het gaat om deze games!

Skylanders Imaginators

2x Skylanders Imaginators Starter Pack – Crash Bandicoot Edition (PS4)

2x Skylanders Imaginators Starter Pack (PS4)

Skylanders is dus voor jong en oud! Dus papa mag lekker mee spelen met dit spel. Het word gespeeld door het plaatsen van figuren op de Portal of Power een apparaat die je aansluit met USB op je PlayStation 4 vervolgens komen die dan terecht in de game en kan je die levellen en spelen!

Destiny 2 (PS4)

 

4x Destiny 2 voor de (PS4)

Ik ben natuurlijk naar het launch event geweest van Destiny 2! Nu mag ik er ook nog eens maar liefst 4 weggeven! Destiny is een shooter MMORPG. Een grote speelwereld waar je samen met andere guardians missies moet volbrengen en het kwaad moet wegsturen! Er is al een uitbreiding uit dus dan heb je in ieder geval het basisspel al in je bezit en daar ben je ook wel een flink aantal uur zoet mee.

Crash Bandicoot (PS4)

 

1x Crash Bandicoot beeld inclusief de game zelf (PS4)

Ik heb de game zelf nog nooit gespeeld maar ik weet dat het echt leeft onder de PS4 spelers. Beleef de originele Crash Bandicoot trilogie opnieuw!

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex heeft een plan om de wereld te veroveren en wil genetisch gemanipuleerde dieren ontwikkelen om het vuile werk op te knappen. Om deze monsters te creëren ontvoerd Dr. Neo Cortex zoveel mogelijk dieren en Crash Bandicoot’s vriendin is één van de slachtoffers! Neem de controle over Crash terwijl hij rent, springt en draait door 30 levels vol met intense actie op 3 verschillende Australische eilanden. Alleen jij kunt Crash helpen zijn vriendin en alle dieren te redden uit handen van Dr. Cortex’s.

Crash Bandicoot 2 – Cortex Strikes Back

De duivelse Dr. Neo Cortex is terug… dit keer om de wereld te redden, en hij roept de hulp in van zijn aartsvijand, Crash Bandicoot. Is dit één van zijn snode plannetjes om Crash te betrekken bij zijn nieuwe beangstigende experimenten? Wint Crash opnieuw of zal hij zich aansluiten bij Dr. Neo Cortex’s team? Grotere free-roaming 3D omgevingen, complete nieuwe animaties en een enorme cast van kleurrijke personages. Bekijk onze held Crash op schaatsen, terwijl hij rodeo rijd op een ijsbeer of met een jetpack door gewichtsloze levels zweeft.

Crash Bandicoot – Warped

Crash is terug… en hij is klaar voor een complete nieuw tijdreis avontuur! Duiken, motorrijden, een baby T-rex, en de volledige vrijheid terwijl je het luchtruim verkent in een vliegtuig! Speel als Coco, gallopeer op een tijger langs de “Great Wall” in China en pak het extremer aan op een jet-ski, naast talloze andere verrassingen. Bewijs jouw vaardigheden met gloednieuwe moves: Super-charge Body Slam, Super Slide, Double Jump, Death-Tornado Spin en een Laser-Guided Bazooka. Ontmoet compleet nieuwe vijanden, waaronder Uka Uka, N. Tropy, een angstaanjagende Dingodilen, naast een aantal favorieten zoals  N. Gin en Tiny. Meer actie, meer fun en meer puzzels en geheime levels.

 

Het zijn dus een hoop games om te winnen! Alles is voor de PlayStation 4 dus houd daar even rekening mee. Een hele fijne kerst en succes met winnen!

 

De Winnaars zijn als volgt:

Skylanders Imaginators Starter Pack – Crash Bandicoot Edition: Annie Thomassen

Skylanders Imaginators Starter Pack – Crash Bandicoot Edition: Björn van der Zwan

Skylanders Imaginators Starter Pack: Lars Nieboer

Skylanders Imaginators Starter Pack: Marielle Snoek

Destiny 2: Stephan Scheper

Destiny 2: Sander Teeuwen

Destiny 2: Niek Honings

Destiny 2: Brian Beckmann

Crash Bandicoot beeld inclusief de game zelf: Remi Onclin

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos