MuziekMuziek

Mannen blogs top 5 volgens B4men

Mannen blogs top 5 volgens B4men. Natuurlijk is mijn blog de allerleukste 😉 maar dit wil niet zeggen dat er geen mannen blogs zijn die bijna net zo leuk zijn als B4men.nl. Om jou vandaag een beetje te inspireren heb ik een top 5 gemaakt met andere blogs die speciaal op dé man gericht zijn.

Mannen blogs top 5

  1. Mensgoodlife. Een toffe mannen lifestyle blog die schrijft over lekker eten, drinken en goed in je vel zitten. De blog ziet er strak en netjes uit. Alle informatie die je dus als man goed kan gebruiken voor een beter leven.
  2. TheDudes. Een blog, voor naar het lijkt, iets jongere mannen. Op de blog is veel aandacht voor gadgets en feestjes. Deze blog oogt wat frisser en jonger.
  3. Menfacts. Een blog met allemaal feiten en weetjes voor mannen. Een heel andere uitstraling en ook weer andere content. De blog is met grappige nieuwtjes gevuld, dus hier kan je wel even rond struinen zonder verveeld te raken.
  4. Mannentips. Dit lijkt een wat kleinere blog maar zoals de naam het zegt wel met leuke tips voor mannen. De styling is iet wat saai maar de content daarentegen niet.
  5. Mannengeheim. Een heel andere blog dan de vorige mannen blogs en met totaal andere content. Hier vind je alles op het gebeid van liefde, relaties en sex. Deze geheimen zijn te lezen door mannen om veel over jezelf te leren maar ook door vrouwen om nu eindelijk eens je man te begrijpen.
Mannen blogs top 5 Dit zijn 5 andere toffe blogs voor mannen naast B4men uiteraard

Het schrijven van een mannenblog

Inmiddels bestaat b4men alweer bijna 10 jaar. En men….. wat waren dit heftige jaren. Er is in mijn blog voor mannen letterlijk bloed, zweet en tranen gaan zitten. Het lijkt soms zo makkelijk. Even een blogje starten en dan wachten tot het geld binnenstroomt. Helaas werkt dit echt niet zo! Allereerst moet je blog gevuld worden met toffe en unieke content. Dit moet je volhouden door te blijven schrijven. Hoe lastig soms ook! Schrijven tot je erbij neervalt. Daarna moet je gaan werken aan je marketing. 1000 keer nee horen, tot je misschien na 1001 wel een kleine samenwerking te pakken hebt. Het leven van een “mannenblogger” gaat heus niet altijd maar over rozen. Wel heb ik in die 10 jaar ontzettend veel geleerd en heb ik kennis mogen maken met heel veel mooie mensen. Het is soms zwaar maar het is 1000% de moeite waard.

Ik stop voorlopig nog echt niet! Als je dat maar weet 🙂

kapsel stylen met een pomade
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer