MuziekMuziek

Duifhuizen Tassen en Koffers: B4men en Duifhuizen geven een cadeaubon t.w.v. 100 euro weg!

Zo, de Kerst is achter de rug en alle Kerstzooi mag weer worden opgeruimd. Tijd om te gaan denken aan het nieuwe jaar wat voor de deur staat. De goede voornemens wachten weer op jou. Afvallen, minder alcohol drinken en meer bewegen…staan ze bij jou ook weer op je lijstje? Eigenlijk weet ik al dat deze doelen bijna gedoemd zijn om te mislukken. Daarom ga ik het dit jaar anders doen! Ik maak een ander lijstje.

Mijn nieuwe goede voornemen voor 2018

De afgelopen jaren heb ik mij soms bijna over de kop gewerkt en ik ga dat dit jaar anders doen. Meer tijd voor mij en mijn gezin! Hoe? Ik ga komend jaar gewoon meer op vakantie. Vakantie is de mooiste manier om samen tijd door te brengen. Iedere vakantie kan je ook weer dichter bij je andere doelen brengen. Meer genieten en ontspannen op een vakantie naar een warm oord met de kids. Meer bewegen en ontdekken samen met mijn vrouw op een toffe citytrip. Kortom, ik ga van 2018 een top jaar maken maar ik heb hiervoor wel de juiste uitrusting nodig.

Duifhuizen Tassen en Koffers voor de juiste reisuitrusting

Iedereen zal natuurlijk direct aan een mooie kofferset denken als het gaat om vakantie. Dat is natuurlijk heel erg belangrijk maar er zijn ook echt andere dingen om aan te denken. Bij een citytrip zal je alleen wat handbagage meenemen. Een toffe en hippe heren reistas vind ik dus belangrijk om te hebben. Veiligheid en antidiefstal is ook steeds meer een belangrijk punt, een mooie portemonnee waar je pasjes veilig inzitten is dus geen overbodige luxe. Niet alleen voor op vakantie trouwens. Ook steeds meer rugtassen zijn beschermd tegen diefstal en met een paar goede sloten zijn je spullen veilig opgeborgen. Ik ben klaar voor mooie, spannende en ontspannende vakanties. En jij, ben jij ook al zo ver?

Win-Actie Duifhuizen Tassen en Koffers

Ik kan mij voorstellen dat jij na het lezen van mijn goede voornemens zelf ook zin in een vakantie hebt gekregen. Maar is jouw uitrusting al helemaal klaar voor het nieuwe jaar?? Niet! Dan moet je echt even verder lezen. Ik mag in samenwerking met Duifhuizen Tassen en Koffers een win-actie doen waarbij jij kans maakt op een cadeaubon van €100,-. Hiermee kan jij jouw vakantie uitrusting zeker uitbreiden. Uiteraard ben je helemaal vrij om te kiezen wat je wilt. Ze hebben immers erg veel mooie schoudertassen, laptoptassen of andere mooie producten bij Duifhuizen Tassen en Koffers. Wat moet je doen voor deze win-actie:

•Like B4men op Facebook en like Duifhuizen Tassen en Koffers

•Deel dit bericht openbaar op je tijdlijn op Facebook

•Tag iemand die ook een kadobon t.w.v 100,- euro kan gebruiken.

Yes Yes, we hebben een winnaar: Gefeliciteerd Peter Grootendorst met de kadobon t.w.v. €100,- te besteden bij Duifhuizen Tassen en Koffers. Wij nemen contact met je op.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer