MuziekMuziek

Waarom altijd maar het beste van het beste?

Ken jij Ben nog? Nee niet die Ben maar Ben van de telefonie! In 1999 maakte Nederland kennis met Ben op een hele mooie en directe manier. Grappig wanneer je het filmpje terugkijkt, blijkt de boodschap nu nog steeds even sterk als toen. De bijzondere en persoonlijke manier van aanspreken heb ik eigenlijk nooit bij een ander bedrijf gezien. Ik denk dat Ben daardoor heel lang één van de sterkste merken van Nederland is geweest. Toch verdwenen zij opeens van de radar. Ben is echter weer helemaal terug en wil graag weer kennis met je maken.

Ben is er voor iedereen

De boodschap van Ben is in al die jaren nooit veranderd. Ben is er voor iedereen. Zoals Ben het zelf mooi verwoord “het maakt mij niks uit of je jong, oud, man, vrouw, donker, licht, smal, breed, dun of dik bent. Ik ben er voor iedereen die maximaal plezier uit zijn budget wil halen”. Nog steeds bieden zij heel transparante abonnementen aan en is de communicatie persoonlijk en voor iedereen te begrijpen. Zo heeft Ben ook een blog waar zij je heel veel tips geven, niet alleen over de eigen abonnementen maar ook over het gebruik van je mobiele telefoon. Uit de blog kan je veel leuke en nuttige informatie halen. Het geeft voor mij een heel mooi beeld van hoe Ben zich als merk neerzet en naar jou toe verkoopt. Mensen die graag persoonlijk worden aangesproken en niet te veel willen betalen kunnen zich heel goed bij Ben vinden.

Ben en Huawei

Ben biedt jou graag de beste service maar niet tegen iedere prijs. Het moet fair en normaal blijven! Zoals zij het zelf heel erg mooi verwoorden “Ben is niet het belangrijkste in jouw leven”! Huawei past als merk hier heel erg goed bij. Huawei?? Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese producent heeft voor iedereen een telefoon in het pakket. Huawei toestellen kenmerken zich door de strakke vormgeving en de metalen body’s. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste Huawei P10 lite of de Huawei P8 Lite 2017. Bij Huawei kun je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. De Huawei P8 Lite is op dit moment het pareltje onder de betaalbare mobile telefoons zonder onder te doen voor de duurdere merken.

De Huawei P8 lite 2017

De Huawei P8 Lite 2017 is een waardige update van een van de populairste toestellen bij Ben. De hardware is nog krachtiger en deze Huawei P8 Lite draait op het allernieuwste Android 7.0 platform. Zo snel en nieuw dat je hem eigenlijk niet Lite kunt noemen. De Huawei P8 Lite 2017 heeft een 5,2 inch full-hd-scherm, 3 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen met een vingerafdrukscanner. Hij sluit dan ook, net als de andere Huawei smartphones, perfect aan op het 4G netwerk van Ben.

Mocht je nog meer willen weten over deze Huawei telefoon, bekijk dan deze review op de blog van Ben.

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer