MuziekMuziek

Twijfel niet langer, Sim Only is zelfs voor jou geschikt.

Hoeveel telefoons heb jij al in een laatje liggen? Telefoons waar je niets meer mee doet maar die nog prima werken? Ik heb er wel een aantal zo liggen. Best zonde, helemaal als je niet per se het nieuwste toestel nodig hebt. Maar waarom zou je blijven hangen in een duur abonnement met een oude telefoon. Is een Sim Only abonnement niet iets voor jou?

Sim Only heeft veel voordelen

Ik vind verspilling altijd zonde en dit is juist bij telefoons best een groot probleem. Ik schuif inmiddels al weer een paar jaar mijn oude telefoons door naar mijn dochter en andere familieleden. Zo komen mijn telefoons niet ergens in een laatje te liggen. Om de kosten nog verder te drukken kies ik voor mijn oudere telefoons vaak voor een Sim Only abonnement. Ideaal, nooit geen gedoe over beltegoed en mijn dochter is wel altijd bereikbaar. De kosten voor een abonnement vallen tegenwoordig erg mee en zeker bij T-Mobile krijg je heel veel waar voor je geld. Niet onbelangrijk lijkt mij!

De voordelen van T-Mobile op een rij

T-Mobile heeft een ijzersterk netwerk, ze zijn als beste getest en komen ook op snelheid als winnaar uit de bus. Zelfs bij de consumentenbond komen zij als één van de beste uit de bus. Het voordeel van het Sim Only abonnement is voor mij de vrijheid. Je kan je abonnement maandelijks omhoog en omlaag bijstellen. Gaat je telefoon kapot of wil je na een tijdje wel een nieuw toestel, dan zetten ze je huidige abonnement gewoon om naar een nieuwe. Uiteraard wel met de voordelige tarieven! Dit soort dingen vind ik echt wel een heel groot pluspunt. Iets wat ik ook een voordeel vind is dat je kan kiezen voor een onbeperkt data abonnement. Zo kom je echt nooit meer voor verrassingen te staan en heeft mijn dochter geen excuus meer als ze mij niet terug appt 😉

Test het Sim Only abonnement voor een maand

Het kan best lastig zijn om over te stappen….je weet immers wat je hebt en je weet niet wat je krijgt. Daar hebben ze bij T-Mobile iets op gevonden. Je kan een maand lang het 4g netwerk van T-Mobile testen. Zo kan jij goed zelf bepalen of het netwerk en de service van T-Mobile bij jou passen. Ben je na een maand niet overtuigd, dan bij je vrij om te gaan en staan waar je wilt en zit je nergens aan vast. Deze actie zegt veel over het vertrouwen van T-Mobile in hun service en het sim only abonnement.

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer