MuziekMuziek

HERFST EN WINTER KAPSEL TRENDS. KAPSELS VOOR MANNEN 2017 / 2018

Na nog een paar zomerse stuiptrekkingen zijn we nu echt in de herfst beland. Dit betekend dat we ons ook gaan opmaken voor de koudere dagen van de winter. Tijd dus om eens te gaan kijken naar de nieuwe trends voor mannenkapsels. Toch wel handig om te weten met welke herfst of winter kapsels wij gaan lopen. Tijd voor wat inspiratie dus!

De herfst en winter kapsels voor mannen 

De afgelopen zomer zijn we toch allemaal onze herenkapsels weer korter gaan dragen. Nu de temperaturen weer aan het dalen zijn, zie ik de kapsel trends weer wat veranderen. De kortere kapsels voor mannen gaan weer de deur uit en de langere kapsels komen weer voorbij. Oké, dus we gaan weer massaal het haar laten groeien?? Nee hoor… maak je niet druk. Deze winter worden de lengtes van het haar wel langer maar dan vooral aan de bovenkant. De lengtes aan de zijkant blijven voor de meeste mannen wel kort of korter. De zijkanten worden alleen niet super kort meer opgeschoren maar blijven langer en gedekt. Het haar wordt natuurlijk gestyled en los gedragen. Heb je krullen of slag dan is dit jouw trend!! Gewoon met een goede Paste de slag of de krul in je kapsel kneden en je bent helemaal klaar voor deze herfst en winter.

Kapsels voor mannen herfst 2017 winter 2018

kapsel trends mannen 2018

kapsel trends mannen 2018

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer