MuziekMuziek

BOLAS UNDERWEAR: B4MEN GEEFT WEG!!!

Allereerst wens ik je natuurlijk hele fijne Feestdagen! Niet normaal hoe snel dit jaar voorbij gevlogen is. B4men heeft dit jaar veel mogen weggeven en de toffe acties zijn nog niet voorbij. Ik mag namelijk vandaag …..Bolas Underwear Boxershorts weggeven. Tof kerstcadeau toch!

mannen en hun ondergoed

Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik mijn ondergoed erg belangrijk vind. Ik kan me zelf ook niet goed voorstellen dat er mannen zijn die dit niet belangrijk vinden. Je draagt het nu eenmaal iedere dag maar bijna niemand die het ziet. Alhoewel, daar denken veel jonge gasten soms anders over, met de broek dragend ver onder de billen….why? Ik draag mijn ondergoed in ieder geval gewoon onder mijn kleding. Toch hecht ik heel veel waarde aan goed ondergoed en hoe het eruitziet. Simpelweg omdat wanneer het niet goed zit, je er de hele dag mee bezig bent. Daarbij wil het oog voor je partner toch ook wat! Wat voor mij persoonlijk belangrijke punten zijn waar mijn ondergoed aan moet voldoen: het moet lekker zitten, niet aanwezig zijn en zeker niet gaan zweten. Het liefst moet het ook nog een beetje betaalbaar zijn.

bolas underwear

PICK & CHOOSE
Stel je eigen multipacks samen, combineer verschillende maten en designs! Koop meer & krijg meer korting!
IT’S THE INSIDE THAT MATTERS
Alle BOLAS boxers en briefs hebben een unique logo print aan de binnenkant. Je voelt het niet als je hem aan hebt, maar het is een leuke verrassing als je hem uitdoet.
OPTIMAAL COMFORT
Met BOLAS ben je altijd in je ‘comfort zone’ dankzij het unieke design en de ultrazachte stof en band.
FOR MEN WITH BALLS
Niets is zo sexy als zelfvertrouwen. En met een BOLAS aan kom je een heel eind. Neem risico’s, vergeet angst en ‘grab life by the balls’.
DE SLOGAN VAN BOLAS
“comfortabel mooi ondergoed is erg belangrijk. Het sterkt je zelfvertrouwen. BOLAS is ondergoed voor mannen met lef, die het maximale uit het leven willen halen”
 

Mijn BOLAS boxershorts

Deze boxers voldoen aan alle eisen die ik stel aan mijn ondergoed. Marie Louise heeft ook altijd een eis en dat is dat ze mooi blijven met wassen. Ook hieraan voldoet BOLAS…is zij ook weer blij!

Win-Actie BOLAS Underwear

B4men geeft maar liefst 8 boxershorts weg. Wat moet je doen om deze te kunnen winnen?

-Like de B4men Facebookpagina (als je dit niet al gedaan hebt)
-Deel het artikel van BOLAS Underwear op jouw tijdlijn
-Tag iemand die ook wel nieuwe boxers kan gebruiken

De winnaars zijn bekend!!!

  • Sebastiaan Kramer
  • Jorrit Schutte
  • Koen Postma
  • Arjen Kok
  • Sebastian le Blansch
  • Jerry Boswijk
  • Wesley de Graaf
  • Michel Gerets

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer