De week van B4men: Van grijze baard tot Peaky Blinders kapsels, Lt. Cornelis en mijn nieuwe lijf!

Wij gaan eerst eventjes heel trots zijn op onze bezoekers! De laatste tijd groeit B4men hard met de bezoekersaantallen en de interactie tussen ons en jullie is meer dan ooit aanwezig. Super leuk en het maakt ons ontzettend trots dat ons harde werken beloond wordt met deze goede bezoekersaantallen. Allemaal super bedankt!!!!!Dit mag ook wel een keertje gezegd worden. Nu op naar de week van B4men. Wat is er allemaal gebeurt op de site. In ieder geval meer artikelen dan normaal. We gaan proberen om soms vaker dan 1 keer per dag te publiceren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zowel s’morgens als s’avonds even te relaxen met een tof artikel.

De week van B4men

Maandag: Je leeft heel bewust, je eet gezond, je sport regelmatig, je rookt niet en drink matig. Misschien heb je al flink wat zonnepanelen op het dak van je huis en sta je achter de milieudoelstellingen van Parijs. Kortom, je bent ervan overtuigd dat het beter moet met het klimaat en de wereld en dat ieder individu daar een flinke steen aan kan bijdragen. De nieuwe Opel Ampera-E., een volledig elektrische auto, is pasgeleden in Oslo geïntroduceerd. B4men was hierbij!

DE OPEL AMPERA-E DE IDEALE AUTO VOOR MENSEN MET EEN WARM HART VOOR NATUUR EN MILIEU.

Dinsdag: Vorige zomer schreef ik nog over het vaderbuikje ook wel de dad-bod genoemd. Oké, het was toen echt wel een trend, maar ik had de mazzel dat ik zonder veel moeite op deze trend kon meeliften. Ik was stiekem toch niet heel tevreden met mijn lijf en zag dat de jaren met drank en lekker eten er begonnen in te hakken. Daarom ben ik met mijzelf aan de slag gegaan en met goede resultaten al zeg ik het zelf.

B4men Persoonlijk: Resultaat van mijn lijf na 10 maanden sporten!

Woensdag: Wie is er niet bekend met regisseur Martin Scorsese?? Wie zijn naam niet kent, is vast en zeker bekend met zijn films. Martin Scorsese is o.a. bekend van The Wolf of Wall Street, The Departed, Casino, Gangs of New York en Taxi Driver. Deze opsomming is gelijk een deel van mijn lijstje met films die ik super vind. Ik weet zeker dat verschillende films gemaakt door Martin Scorsese ook bij jou in zo’n lijstje zullen staan.

Welkom in de wereld van Martin Scorsese. EYE museum verteld jouw alles wat jij van Martin Scorsese wil weten.

Woensdagavond: Wees trots op je grijze baard!!! Heel veel mannen raken in paniek zodra de eerste grijzen haren doorkomen. Ik word oud… is de eerste gedachte. Grijs haar heeft echter niets met leeftijd te maken. Wanneer iemand grijs wordt is erfelijk bepaald. Bij de één is dat al rond hun 20e levensjaar, bij andere pas als ze ver in de 80 zijn en natuurlijk alles wat hier tussen zit. Mannen zijn echt niet minder mooi met grijze (baard)haren. Sterker nog veel vrouwen vinden het juist erg opwinden en sexy…laat maar zien dus die grijze haren!

Heb jij een grijze baard? Wees hier dan juist trots op en schaam je niet!

Donderdag: Wij hadden het geluk dat we (weer) uit eten mochten voor B4men. Deze keer werden we uitgenodigd bij restaurant Lt. Cornelis in de Voetboogstraat in Amsterdam. Bij Lt. Cornelis koken zij Hollandse keuken met een moderne twist. De sfeer van het restaurant heeft ons gepakt en het eten was echt ontzettend lekker. Dit restaurant heeft ons dan ook tot nu to het meeste verrast.

Eten bij Lt. Cornelis: dit restaurant heeft ons tot nu toe het meest verrast!

Donderdagavond: Seizoen 3 van de hitserie Peaky Blinders op Netflix ging afgelopen donderdagavond weer van start. Dit betekend ook weer meer vraag naar de kapsels uit Peaky Blinders. Dit zijn echter wel kapsels die je moet durven dragen en wat je ook moet staan. Gelukkig met de juiste styling kan je het kapsel ook heel draagbaar maken.

Kapsels uit Peaky Blinders

Vrijdag: De jacht is geopend!! Het wordt toch slecht weer dus het jagen op de vrouwtjes is er niet bij dit weekend. Jagen op de PS4 is dus een veel betere optie!! Hopelijk vindt PETA dit ook goed, want het is tenslotte maar een spelletje. Goed weekend namens B4men.

Game review: Hunting Simulator (PS4) – Virtueel jagen doet geen kwaad!

Het weekend van B4men

Ons weekend begon eigenlijk dit keer gisterenavond al. Wij hadden s’avonds de shop dicht vanwege een belangrijk persevent voor zowel B4men als onze nieuwe blog Familie over de Kook. Helaas werd dit afgezegd vanwege de slechte weersvoorspelling. De bedoeling was dat we daarom, nadat we de kinderen bij opa en oma hadden gebracht, zouden gaan filmen voor B4men. Na een paar wijntjes gedronken te hebben was dit plan echter in duigen gevallen en besloten we om uit eten te gaan in Leiden. We zijn gaan eten bij Meatcave! Wauw! Dit was echt super tof. Hier gaan we nog niet teveel over vertellen want binnenkort komt de review online. Vandaag eerst weer en lekkere drukke dag in de Barbershop en daarna gaan we de kids ophalen. Morgen een lekker rustig dagje en s’avonds krijgen wij visite van Charrel en Daisy, twee goede vrienden van ons. Ondanks dat de weersvoorspelling niet goed is, gaat toch de BBQ aan….het is namelijk morgen pizzatime!! Wij wensen jullie ook een goed weekend met hopelijk goed gezelschap, lekker eten en drinken!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer