MuziekMuziek

Van vaderlijk naar goddelijk lichaam. Sexy man heeft een vaderbuikje.

 

Eindelijk wordt het harde werken beloont. Nee, geen uren in de sportschool meer spenderen, maar lekker eten en drinken aan tafel. Huh??? Geen sixpack meer en ook geen vet percentage onder de 10 %??? Dit is allemaal niet meer nodig om de vrouwen het hoofd op hol te brengen. De sexy man van nu heeft een vaderbuikje!

Een vaderbuikje wat is dat?

Het vaderbuikje ook wel welvaartsbuikje genaamd, is het sekssymbool voor deze zomer. Oké, dus een flinke bierbuik trainen dan maar. Nee, niet doen. Het vaderbuikje heeft niets met een dikke pens te maken. De naam vaderbuikje, staat voor de man die graag meer zou willen sporten dan wat ie doet en soms net even te vet eet en een alcoholisch drankje zeker niet laat staan. Wat is het resultaat van dat dieet??? Precies een klein buikje, waar als hij zijn best doet met diep ademhalen en aanspannen, nog een beetje figuur in kan krijgen.DSC01362 DSC01363

Dit is het vaderbuikje geen sixpack en zeker geen bierbuik.

DSC01369

Echt sexy, dat vaderbuikje??

Ik voel mijzelf natuurlijk heel gevleid door dit bericht, want het zet mij in één klap met een super sexy lichaam op de kaart!! Valt dat toch even tegen, blijken namelijk zo’n beetje alle Hollywoodsterren ook zo’n goddelijk lichaam te hebben. Leonardo DiCaprio, Simon Cowell, Jon Hamm en Chris Pratt zijn enkele voorbeelden van mannen, met het in het engels zo genaamde Dad-Bod.

 

 

 

Wat moet je nu doen als je al vanaf Januari dik aan het trainen bent om een super strakke lijf te krijgen? Is er dan nog wel hoop? Natuurlijk, het beste medicijn is het volgen van mijn blog!! Kijk eens goed rond op mijn blog, hier staan de lekkerste recepten en de mooiste whisky’s die jou super strakke lijf rustig omtoveren tot een super sexy Dad-Bod. Het geheim van het vaderbuikje is vooral genieten van het leven met een beetje sporten, soms een beetje opletten dat je niet te veel te vet eet en niet te vaak te veel drinkt. Als dit mij tot een sexy man maakt, dan zal ik de komende jaren nog wel een sexy man blijven, of het vaderbuikje moet weer uitraken 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer