MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Een super week met heel veel wijn en heel veel lekker eten. Topweek dus!

De afgelopen week hebben we genoten van lekker eten en van elkaar. Het was voor het eerst in lange tijd dat Marie Louise en ik weer echt even tijd hadden voor elkaar. Door alle drukte schiet dit er soms bij in. Deze week was het tijd om dit even goed te maken. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat deze tijd ontstond doordat er een event wat gepland stond uitviel. Dit was erg jammer maar daardoor waren de kids bij opa en oma en hadden wij opeens tijd om eens lekker uit eten te gaan. Deze keer niet op uitnodiging maar bij een restaurant die bij mij al een hele tijd op het verlanglijstje stond. Wij zijn namelijk gaan eten bij Meatcave in Leiden. Hier werken ze alleen met de Big Green Egg en hier worden de lekkerste culinaire gerechten getoverd. Echt een top ervaring die we snel op de blog gaan beschrijven. Verder hebben wij nog de lekkerste friet ever gegeten! Niet in de Meatcave maar bij Café Tapmarin in Amsterdam. Ook deze ervaring beschrijven wij natuurlijk op de blog. Voor nu ga ik jullie eerst even lekker maken met de foto’s 😉

De Week van B4men in Beeld:

Dit was de auto voor deze keer.
Eten bij Café Tapmarin en de Beef Chief.
Dit was het lekkerste frietje ever!! Binnenkort vertellen wij  jullie hier meer over.
Café Tapmarin heeft een leuke en traditionele uitstraling.
Het sporten heeft veel zin gehad. Ik showde jullie deze week mijn resultaten van 10 maanden sporten. Wil je dit terug lezen klik dan hier.
Onze kat Levi kan in de meest rare houdingen liggen.
Ik ben anders gaan ontbijten en voel mij er goed bij. Whahaha hoe kan het ook anders met zoveel fruit en groenten.
Genieten van lekker eten doen wij niet alleen buitenshuis. Het recept van deze pittige pasta met spinazie is binnenkort terug te lezen op Familie over de Kook.
Dat Amaranthe niet alles wil eten, heb ik deze week beschreven op onze andere food blog. Het artikel: Help mijn kind eet niet.
Boyd onze pup van bijna 1 jaar groeit ook maar lekker door.
Samen heerlijk knuffelen.
Een heerlijke lunch. Broodje gerookte zalm, roomkaas en zeewier.
Amaranthe gaat heel erg goed op zwemmen. Bijna haar A diploma.
In de Meatcave in Leiden.
Die Cave mag je best letterlijk nemen.
Al dat eten moet er ook weer af. Sporten blijft belangrijk.
Ondertussen in de B4men Barbershop in Hoofddorp.
Toffe kapsels en veranderingen: Voor.
NA
Voor
NA
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer