MuziekMuziek

Top 10 best bekeken recepten van het afgelopen B4men jaar

Het einde van het jaar nadert nu echt heel snel! Wauw, wat is dit jaar onwijs snel voorbij gegaan. Het afgelopen jaar zijn er weer heel erg veel lekkere recepten op de site gekomen. Nu vinden niet alleen wij de recepten erg lekker, ook jullie lezers laten ons vaak genoeg weten erg blij te zijn met de recepten. Zo blij zelfs, dat we vaak de vraag krijgen of we niet een keer een boek willen uitbrengen met de recepten die op de blog hebben gestaan. Nu vinden wij dit echt een super compliment en het is zeker iets waar we gehoor aan willen geven, echter is het maken van een boek echt niet zo makkelijk, dus wanneer deze er gaat komen durven we niet te zeggen. Komend jaar hebben we ook weer super veel leuke plannen wat betreft het onderdeel recepten op de blog, dus houdt de blog goed in de gaten 🙂

Top 10 best bekeken recepten B4men

nummer 1: 

Dit recept knalde echt over het internet. Super compliment natuurlijk en nog steeds wordt dit recept meerdere keren op een dag bekeken op de site. Wat ook erg leuk is, is dat mensen de recepten soms naar eigen smaak aanpassen en wij ook weer nieuwe ideeën daardoor krijgen.

KFC Crispy Chicken strips maar dan anders, recept B4men

 

nummer 2:

Deze burger was echt super gaaf om te maken. Het is ook echt een heel ander recept dan dat normaal op de site staat. Veel culinairder dan normaal, vandaar ook de naam B4men Culi Burger. Het is echt een luxe burger, super mooie ingrediënten en verre van goedkoop 😉 Dit is een burger wat je niet iedere maand zal klaarmaken, maar echt waar…maak hem wel in ieder geval één keertje klaar. Je weet niet wat je proeft!!!

B4men Culi Burger met paddenstoelen, kwartelei en truffel

 

nummer 3:

Er staan niet alleen maar hartige gerecht op de site, ook aan de zoetekauwen wordt gedacht. Vroeger vond ik de appel rondo’s bij de bakken altijd echt super lekker maar sinds ik deze gegeten heb, hoef ik echt niet meer die van de bakker. Deze zijn echt super lekker!!! Zoete gerechten zijn vaak iets meer werk om klaar te maken maar uit de reacties die we van jullie krijgen, hebben jullie het erg graag voor over.

Moonshine appelkoeken, koek voor mannen

 

nummer 4:

Dit recept maken wij heel erg veel thuis, zelfgemaakte Turkse pizza. In de zomer is deze Turkse pizza lekker fris en in de winter als je wat extra sambal en knoflook er overheen doet juist lekker pittig en vullend. Het is super snel te maken en ook de kids vinden deze Turkse pizza super lekker.

https://www.b4men.nl/zelfgemaakte-turkse-pizza/

 

nummer 5:

Dit gerecht heeft van de zomer op de site gestaan maar is eigenlijk echt een winters recept. Deze shoarma ovenschotel moet je alleen echt niet eten als je aan de lijn doet, want hij zit bomvol calorieën.

https://www.b4men.nl/shoarma-ovenschotel-niet-voor-afvallers/

 

nummer 6:

O lekker!!! krijg meteen trek om deze kippenvleugels weer op de BBQ te bereiden. Kippenvleugels gemarineerd in een rokerige whisky..wat wil je nog meer?

Kippenvleugels gemarineerd in Laphroaig Select en cola

 

nummer 7:

Weer een gerecht met alcohol…we lijken wel een stelletje zuipschuiten 🙂 Maar geloof me, een klein beetje drank aan je gerechten toevoegen doet zoveel voor de smaak. Dit wordt door veel mensen echt onderschat. Ook vinden veel mensen het zonde om een goede drank te gebruiken tijdens het koken of bakken. Ik vind dit echt onzin, je krijgt terug wat je erin stop.  Als je dus een slecht smakende drank in je gerecht gebruikt, dan proef je dit ook terug.

Echte mannen eten whisky blauwe bessen cake

 

nummer 8:

Qua foto’s krijgt dit gerecht niet een schoonheidsprijs, qua smaak echter wel. Als we visite krijgen, dan maken we vaak dit gerecht klaar…succes verzekerd! Binnenkort komt dit gerecht in vernieuwde versie op de site.

Hete kip met friet, super lekker recept by B4men.nl

 

Nummer 9:

Brownies van de Bijenkorf, je kan me er wakker voor maken! Nu zijn ze schreeuwend duur, dus halen we ze misschien 2 hooguit 3 keer per jaar. Na al heeeeeel veeeeeeel soorten bromnies klaargemaakt te hebben, is dit toch wel de favoriet hier in huis.

Brownie a la de Bijenkorf

 

nummer 10:

Nog een burger mocht natuurlijk niet ontbreken is deze top 10. Deze gevulde burger heeft wat voeten in aarde gehad, maar dat lees je wel in het artikel. Eén tip, koop niets van Tel Sell ;-)!!!

https://www.b4men.nl/gevulde-bacon-burger-b4men-stijl/

Ik zou zeggen, eet smakelijk alvast en als jouw favoriet hier niet tussen staat, laat het me weten!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer