MuziekMuziek

10 beste recepten op B4men: smullen maar!

broodje pulled pork

Lekker eten is bij ons thuis heel erg belangrijk! We zijn natuurlijk niet voor niets een foodblog begonnen. Nu doet Marie Louise daar wel het meeste werk voor maar ik durf best te zeggen dat ook ik een aardige maaltijd in elkaar kan draaien 😉 Op B4men hebben we inmiddels behoorlijk wat recepten staan. Ik ben eens de cijfers van de blog ingedoken om te kijken wat nu precies de beste recepten zijn op B4men. De recepten die het meest gezocht worden op de blog zijn…….

10 beste recepten B4men

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer