MuziekMuziek

B4men persoonlijk: Terugblik van het afgelopen jaar.

Deze week niet de gebruikelijke Week van B4men maar weer een B4men persoonlijk. Waarom?? Tja, komt ie weer met z’n drukte, maar ik heb de afgelopen week niet anders gezien dan de binnenkant van de shop. Super natuurlijk, maar voor De Week van B4men weer niet zo goed, alleen maar foto’s van de shop zou een beetje eentonig worden. Daarom deze keer een terugblik van het afgelopen jaar en alvast een voorproefje voor 2017.

Het jaar 2016 en www.b4men.nl

Het afgelopen jaar was voor de blog één van de beste, maar ook zeker één van de moeilijkste jaren. B4men heeft in 2016 zijn derde verjaardag gevierd en zo’n derde jaar is best lastig. Het eerste jaar is opbouwen en het tweede jaar is uitbouwen. Dit gaat allemaal niet vanzelf, maar het is veel lastiger en moeilijker om daar te blijven waar je naartoe hebt gebouwd. Het derde jaar was dus een jaar van proberen te blijven op het niveau wat we hadden bereikt. Het liefst nog wat groeien maar dit was ondergeschikt. Ik kan nu terugblikkend zeggen dat we een geweldig jaar hebben gehad. Echter heeft het inderdaad bloed, zweet en tranen gekost om te proberen op het juiste niveau te blijven. Het was heel hard werken en heeft zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen bijna mijn relatie gekost. Gelukkig gaat het allemaal weer super maar dit gaan we wel anders doen komend jaar. De blog is qua bezoekers nog wel iets gegroeid maar de grootste groei zat in de social media. We zijn op Facebook en op Instagram enorm gegroeid ten opzichte van 2015. Zeker op Instagram doen we leuke dingen, die echt alleen voor de volgers op Instagram zijn. Dus ben je nog geen volger…volg mij dan klik hier.

B4men in 2017

Genoeg gepraat over het afgelopen jaar!! Wat gaan we doen voor het komende jaar?? Er zijn heel veel leuke plannen met de blog maar ook met de B4men Barbershop. Zo gaan er nog wat nieuwe namen worden toegevoegd aan de blog. Ja, we blijven wel de meest persoonlijke mannen blog van Nederland, maar ik zal een stapje terug moeten doen. Ik kan niet meer de 200 % blijven geven die ik het afgelopen jaar heb gedaan. De blog is super tof om te doen en jullie zijn mij heel veel waard, maar mijn gezin gaat boven alles. Ik zal komend jaar proberen om meer balans in mijn leven met de blog te krijgen. De B4men Barbershop was afgelopen 2 december precies 1 jaar oud en nu gaan we kijken of we het succes van het 1e jaar kunnen evenaren. Hier gaan ook nog leuke dingen gebeuren, nieuwe behandelingen en bijzondere avonden die je kan boeken met vrienden. Kortom, volg de blog en onze barbershop en zie wat wij volgend jaar weer allemaal voor bijzondere dingen voor jullie in petto hebben.

Bedankt allemaal voor het afgelopen jaar 😉

De opvallendste artikels van het afgelopen jaar

Het kapsel voor 2016! Dit kapsel draag je in het voorjaar en zomer 2016

Gladde bekkies, 2016 worden de mannen weer boys!

De Range Rover kan van de bucket list. De volgende keer betaal ik hem!

B4men heeft twee dagen in Stockholm gezeten met Volvo en mijn vliegangst werd helaas werkelijkheid

B4men Persoonlijk: Van mijn Dad Bod(y) naar Hulk Hogan!

Hete sex niet alleen lekker in bed!

Verras je partner met kerst met spannende lingerie, wij laten zien dat iedereen er mooi uit kan zien!

Top 10 lekkerste recepten op B4men

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer