Het kapsel voor 2016! Dit kapsel draag je in het voorjaar en zomer 2016

Weten welk kapsel jij in 2016 gaat dragen? De grote trend voor 2016 als het gaat om mannenkapsels is The New Style Pomp!

Het kapsel van 2016: The New Style Pomp

De afgelopen seizoenen werd het beetje bij beetje duidelijk dat de kapsels echt veel zachter gingen worden. Geen strakke lijnen, geen glimmende koppies meer en geen ingeschoren scheiding meer. Nee, de trend voor 2016 is zacht en natuurlijk. Ik heb hier het afgelopen jaar al meer over geschreven maar mannen kunnen soms wat behoudend zijn als het gaat om hun haar en het kapsel wat zij dragen. Het heeft dus even nodig gehad om de man te overtuigen. Veel mannen durven nog niet volledig over te gaan op The New Style Pomp en kiezen nog voor een tussenvorm. Nog wel een klassieke pompadour maar dan gestyled met een paste in plaats van een vettere wax of een glimmende pomade. De nieuwe kapsels vragen om een natuurlijke en mattere look en hier komen de paste en clay het beste voor in aanmerking.

Een filmpje om het makkelijk te maken

In het filmpje laat ik zien hoe je snel en eenvoudig je haar kan stylen in The New Style Pomp.

Mijn kapsel van 2016 The New Style Pomp:

DSC05635 DSC05639 DSC05641 DSC05646

Nu is het tijd voor wat inspiratie. Hieronder een paar goede foto’s van het kapsel van 2016 “The New Style Pomp” zodat jij de beste kan uitkiezen en meenemen naar je kapper zodat jullie er voor jou het beste kapsel van kunnen maken!! Veel geluk in 2016.

Ook in 2016 gaat B4men voor meer groei en betere blogs voor jullie. 

Help B4men groeien om zo nog meer slagkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikels op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer