MuziekMuziek

Verras je partner met kerst met spannende lingerie, wij laten zien dat iedereen er mooi uit kan zien!

Ik zie Marie Louise graag in mooie lingerie en andersom geldt dat volgens mij net zo goed. Natuurlijk mag ze van mij ook gewoon een normale witte bh dragen, maar dan het liefst wel met een mooie slip. Slip? Bedoel je zo’n grote oma onderbroek? Dat hoeft van mij ook niet, maar Marie Louise vindt strings nooit zo fijn zitten en dus hoeft ze dit uiteraard niet speciaal voor mij aan te trekken. Niet alleen strings kunnen mooi staan, een mooie hipster of boxer kan ook heel sexy staan. Ik merk aan haar echt dat wanneer zij mooie lingerie aan heeft, dat zij zichzelf ook veel aantrekkelijker vind. Het is dus zeker wel belangrijk wat je onder je kleding draagt. Natuurlijk is de kwaliteit ook erg belangrijk, wat heb je aan lingerie wat mooi is als het niet lekker zit? Precies, helemaal niets! Christine le Duc verkoopt mooie maar wel kwalitatief goede lingerie, wat lekker zit en ook mooi blijft na het wassen. Het is heel belangrijk om de juiste maat lingerie te dragen. Zorg ervoor dat als je je vriendin/vrouw wilt gaan verrassen, je eerst even in haar kledingkast en oude bh’s kijkt naar welke maat zij precies heeft. Het moet niet te klein zijn maar ook zeker niet te groot. Ga dus niet haar bh maat schatten, want wij mannen schatten dit vaak te groot in, of is dit de wens van de gedachten? Ik ben zelf een man die niet van hele grote borsten houdt, als ze maar mooi in proportie zijn. Marie Louise voelt zich echter vaak wat onzeker over haar borsten omdat zij vindt dat ze te klein zijn. Door lingerie te dragen die haar borsten goed laten uitkomen is zij gelukkig een stuk minder onzeker geworden. Wij willen jullie vandaag met dit artikel laten zien dat je echt niet “perfect” hoeft te zijn om mooie lingerie te dragen.

Mannen ondergoed van Envy

Lingerie van Christine le duc

Lingerie is een chique woord voor damesondergoed of nachtkleding. Het woord ‘lingerie’ is een afgeleide van het Franse woord ‘linge’, dat ‘linnen’ betekent en heeft al snel een wat sensueler en erotischere lading dan het woord damesondergoed. Het is dan ook verwonderlijk dat we bij lingerie eerder denken aan modieus en seksueel aantrekkelijk, terwijl damesondergoed veel ‘praktischer’ klinkt. Het is een algemene term voor verschillende items zoals: bh’s en onderbroeken (strings, slips, hipsters & boxers), babydolls, body’s en bodystockings, korsetten, bustiers, jarretels & kousen, en natuurlijk nachtmode! Het doel van lingerie is om je lichaam zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. Met goede lingerie voel je je simpelweg zelfverzekerder en verleidelijker.

 

Marie Louise draagt de Body Hannah van Besired.
Marie Louise draagt over de body een Kimono van KissMe.

Wil jij ook je vriendin/vrouw verrassen, neem dan eens een kijkje bij Christine le duc op de site. Bij Christline le Duc verkopen ze lingerie van verschillende merken, denk aan o.a. Allure, Avanza, Besired, BLove, Dita Von Teese, Doréanse, Fernan Péril, Fifty Shades of Grey, Julimex, KissMe, Leg Avenue, Mariemeili, Penthouse, Roxana en Von Follies by Dita Von Teese. Er is dus echt voor ieder wat wils.

Ik draag een Boxershort van het merk Envy met een lange pijp en een stof die zit als een tweede huid.

Wij hopen dat we jullie hebben kunnen overtuigen van het feit dat het niet uitmaakt of je grote borsten, kleine borsten, een sixpack of een beginnend buikje (hier wordt echter wel hard aan gewerkt) hebt, iedereen is mooi op zijn/haar eigen manier.

 

*dit is een samenwerking met christine le duc, meer over de samenwerking vind je hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer