MuziekMuziek

De Range Rover kan van de bucket list. De volgende keer betaal ik hem!

Soms komen jongensdromen uit! Ik heb niet heel erg veel dromen omdat ik heel erg leef in de realiteit, vind ik zelf, Marie Louise zal dat anders zien denk ik. Een heel grote droom van mij is het rijden van de Range Rover. Het allerliefst zou ik hem voor mijn deur parkeren en weten dat hij van mij is. Ik ben echter realistisch genoeg om te weten dat dit met mijn kappersvak niet heel snel zal gaan gebeuren. Hoe gaaf is het dan dat ik via de blog wel de kans kreeg om voor een paar dagen met de Range Rover te mogen rijden.

pa031298

Range Rover review van B4men

Ik ben onderweg om de Range Rover op te halen. Met heel veel zin en tegenzin rijd ik het terrein op. Huh tegenzin? Tja, het is mijn jongensdroom en wat als het nu tegenvalt? Die tegenzin was ik volledig kwijt toen we naar de auto liepen, wat een dikke bak! Ik heb nog net geen trapje nodig om de auto in te komen, zo hoog is ie.(of zo klein ben ik 😉 ) Dan neem je plaats in de stoel en dat is eigenlijk een belediging, het is eerder een zetel waarin je plaats neemt. Je kan de stoel werkelijk helemaal instellen zoals jij het wilt. Hoofd naar achter om de hoofdsteun in te stellen. Wat!! Er zit gewoon een kussentje in!! Alles in gesteld en naar wens, tijd om hem te starten. Een zwoele brul komt onder de motorkap vandaan. Nee, absoluut geen overdreven gedoe, maar een heerlijk en beschaafd gegrom. Wauw, dit bevalt mij nu al.

pa031289 pa031280 pa031281

Rijden met de Range Rover

Tijd om de weg op te gaan! Waar gaan we naar toe? Het is maar goed dat ik niet altijd naar mijn gevoel luister, anders was de navigatie ingesteld op China en was ik gaan rijden. Dit is echt wat deze auto met je doet. Hij nodigt je uit voor de meest fantastische roadtrip. Oké, daar heb ik geen tijd voor. Ik test hem maar met al onze dagelijkse beslommeringen zoals boodschappen doen, oudpapier weggooien en shoppen. Het enige minpuntje wat ik mij kan bedenken is dat de achterbak zo diep was dat ik met het oudpapier bijna moest springen om de volledige ruimte te benutten. Voor alle andere punten is de auto met vlag en wimpel geslaagd. Het mooie van de Range Rover is dat je wanneer je in de auto zit, je niet overladen wordt met de nodige kitsch. Ik ben geen overdreven veel opties tegen gekomen. Er zit niets te weinig op de auto maar ook niets te veel.

pa031285 pa031286 pa031287 pa031294

Is de Range Rover niet een beetje suf?

De Range Rover is alles behalve suf. Ja hij straalt niet van sportiviteit, maar hij heeft juist veel klasse. Toch heeft ook de sportieve rijder echt niets te mopperen met de Range Rover. Hij is groot en ik had niet eens de dikste motor, maar ik kwam er prima mee van zijn plek. Trap je het gaspedaal ver in dan ontstaat er een heerlijk gebulder onder de kap en dan vlieg je vooruit. De eerste twintig meter zijn voor de persoon naast je, daarna zie je hem niet meer terug 🙂 Bye Bye!! Je kan met deze auto rijden zoals jij het wenst. Het maakt de Range Rover echt geschikt voor zowel de jonge rijders als wat oudere rijders.

schermafbeelding-2016-10-19-om-07-06-12 schermafbeelding-2016-10-19-om-07-06-38

Dit is de Range Rover die ik gereden heb

Hoe vaak ik mensen heb moeten uitleggen dat ik met de Range Rover heb gereden en dat dit het type is en niet met een Vogue, is niet op één hand te tellen. Het type is de Range Rover en de Vogue is een uitvoering. Ik heb zelf niet met de bekendste uitvoering Vogue gereden, ik heb plaats mogen nemen in de Range Rover Autobiography met een 3.0 liter TDV6 motor met 258 pk en een prijskaartje van net geen € 160.000,-.

img_0664

Conclusie na drie dagen rijden met de Range Rover

Ik heb na 3 jaar de meest verschillende auto’s te hebben gereden altijd gezegd dat hoe meer auto’s je rijdt hoe minder je er om gaat geven. Deze woorden neem ik na het rijden van de Range Rover volledig terug. Oké, ik heb absoluut niet het budget voor deze auto, maar mocht ik ooit in de omstandigheid komen waarin ik een auto van dit budget zou kunnen veroorloven, dan is de Range Rover de eerste auto die ik koop. Hij heeft aan al mijn verwachtingen voldaan en de droom is niet uiteen gespat. Deze auto krijgt logischerwijs dus een heel dikke 10 maar het kan ook ieder cijfer boven de 10 zijn hoor 😉

img_0707

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer