MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Van mijn Dad Bod(y) naar Hulk Hogan!

Ja, je leest het goed. Ik ben druk bezig met grote veranderingen. De blog is de afgelopen tijd door ons onder de loep genomen en nu ben IK aan de beurt. Na een grondige blik op mijn lijf werd het toch echt tijd dat er wat zou gaan gebeuren. Ik heb vorig jaar al eens geschreven over mijn The Dad Bod(y), iets wat op dat moment helemaal sexy was, maar mijn Dad Body groeide meer uit tot oude lullen lijf.

pa211750

Mijn lijf onder de loep

De afgelopen jaren met de blog hebben erin gehakt. Ik ben inmiddels 34 jaar en vader van twee dochters. Ook ben ik alweer 15 jaar met Marie Louise samen en heb ik een mooi bedrijf neergezet. Ik heb het aardig voor elkaar, al zeg ik het zelf 🙂 Nu krijg je niets vanzelf en ik heb de afgelopen jaren hard moeten werken om dat allemaal op te bouwen. Dit harde werken vraagt veel van je lijf, geest en tijd. Kortom, ik zag geen tijd voor sporten. Oké, het maken van twee pracht dochters is de enige oefening die goed is voor het lijf en geestverruimend werkt, ik had echter het geluk dat ik in beide gevallen in één keer raak schoot. Daarmee was ik gelijk mijn top workout kwijt. Nu een aantal jaren later begint alles in mijn leven op zijn plek te vallen en komt er voor zover het bij ons kan wat tijd en rust om eens naar jezelf te kijken. Men, daar schrok ik eigenlijk behoorlijk van. Ik ben een kerel geworden met lovehandles, een behoorlijk buik en een conditie van nul komma nul!! Tijd om nu het nog allemaal een beetje te redden valt, dus ook maar een reddingsprogramma te starten.

pa211752

Ik ga nu echt sporten!

De afgelopen drie maanden zijn de start geweest voor mij om weer goed in mijn vel te komen te zitten. Sport is niet alleen maar goed om er beter uit te zien, maar ik voel mij er ook veel beter van. Nu ben ik ooit eerder begonnen met sporten en dit werd helaas geen succes. Het zit namelijk niet heel erg in mijn aard om te sporten, ik verveel mij snel en raak dan al gauw de motivatie kwijt. Nu heb ik twee mannen bij mij in de Barbershop die zich regelmatig bloed fanatiek in het zweet werken in een door mij gesponsord shirt en tja, dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Zij doen aan obstakelruns en dit leek mij ook wel erg gaaf. Een beetje door de bagger rennen, kruipen en glijden en daarbij de meest toffe obstakels overwinnen. Het oergevoel van mij kwam in mij naar boven! Dit wil ik ook!! Ik ben gestart bij de Outdoor Fitness Club in Hoofddorp en heb daar mijn sport gevonden. Lekker buiten bezig zijn, ook in de regen en kou, want dat hoort erbij als je buiten wilt sporten. Normaal ben ik ongeveer na 2 maanden sporten mijn motivatie kwijt en bij maand 3 ben ik vaak weer gestopt. Ik heb deze kritische tijd voor mij zonder problemen overleeft en heb mijn programma zelfs opgevoerd. Ik durf het wel aan om jullie vanaf nu vaker mee te gaan nemen in mijn verhaal met mijn sport.

pa211748
Lamona Atalanta

image

Mijn Doel

Naast dat ik er beter wil uitzien en mijn beter wil voelen heb ik nog een groot doel gesteld. Niets is moeilijker sporten en je motivatie vast houden, als je niet weet waar je het voor doet. Mijn doel is om in april hier in Hoofddorp mee te doen aan de Mud Masters. Ik heb mij al ingeschreven en ik ga voor de 18 kilometer…..ja echt! Ik kan het nog niet geloven, maar het moet te doen zijn. Ik ga jullie de komende tijd dus spammen met filmpjes, foto’s en berichtjes over mijn sport en mijn gezondere levensstijl. Uiteraard daag ik jou ook uit om met mij mee te komen rennen op zondagmorgen bij de Mud Masters. Doe jij mee??

pa211753 pa211757

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer