MuziekMuziek

De Week van B4men. Een nieuw jaar en meteen zat de schrik er goed in!

Yes, eindelijk weer een “normale” Week van B4men!! Na de hectische tijden rondom de feestdagen, is het nu weer even op adem komen. De afgelopen week was vooral wat rommelig, maar zeker niet ongezellig. Een lekker rustig oud en nieuw want tja we konden het natuurlijk niet te bond maken met Boyd in zijn eerste oud en nieuw. Gelukkig heeft hij zich geweldig gehouden en is hij zonder angst of onzekerheid door het vuurwerk gegaan. Bij ons geen vuurwerk deze keer. Toch zijn we nog wel even naar buiten gegaan, maar dit ging tot twee keer toe flink mis waardoor de schrik er meteen goed in zat. Een hele dikke vuurpijl die niet omhoog ging en tussen de mensen klapte (op nog geen 1,5 meter van waar wij stonden) en een pot die omviel en ook tussen ons ontplofte. Het werd daardoor chaos, iedereen rende natuurlijk weg. Bij Marie Louise zaten er kleine brandplekjes in haar broek (vandaar dat zij klaagde dat haar benen zeer deden), een buurmeisje haar broek vloog van onderen in vlam en Amaranthe was in een soort van shock. Ons leven is in ieder geval nog steeds nooit saai zoals jullie kunnen lezen. Het zorgde er wel voor dat we snel naar binnen gingen en daardoor ook vroeg op bed lagen. Vervelend? Nee hoor, ik kon nog wel wat slaap gebruiken. Er stond de volgende dag namelijk een loodzware 😉 Obstakel Run op mij te wachten. Op 1 januari ben ik samen met René en Maarten naar Flevonice gereden om daar een barre tocht van 7 km af te leggen. Temperatuur van 2 gr. (gevoel -10 gr.), harde wind en weinig andere gekke mensen, maakte het een pittige maar super leuke opdracht. Welke mafkees gaat er nu op zondagmorgen op nieuwjaarsdag vrijwillig door de bagger kruipen? Geloof mij, deze vraag heb ik mijzelf ook gesteld toen ik kopje onderging bij één van de vele waterobstakels. Maar mijn god wat is het daarna lekker als je aan een welverdiende burger en biertje zit!! EN…mijn knie heeft het goed gehouden. Mijn harde werken en die van de fysio natuurlijk, lijken zijn vruchten te afwerpen. De challange om eind april de Mud Masters te gaan doen 18 km blijft nog steeds staan. Ik blijf dus hard trainen, maar dit kunnen jullie allemaal op www.b4men.nl blijven volgen. Doe jij in het nieuwe jaar ook mee met sportieve bezigheden?

De Week van B4men in beeld:

Het is nog geen nieuwjaar, maar toch ben ik al meer aan het sporten. Heerlijk op de fiets door het bos.
Ook het JaguarPark in het Haarlemmermeersebos is niet meer veilig. Leuk om hier even te trainen.
Een lekkere en gezonde lunch hoort daar natuurlijk ook bij.
Yes, ook in de laatste dagen van het jaar wordt er nog gewerkt in de Barbershop van Hoofddorp.
Onze prinses in haar nieuwe jurk om mee te spelen, is het geen plaatje!
Eten bij opa en oma betekend dat de meiden ook mee mogen koken met opa. Doen ze super goed!!
Even dansen is altijd leuk!
De laatste dag van het jaar in de B4men Barbershop. Het was een geweldig jaar! Ik ben nog iedere dag blij met de keuze om als ondernemer te starten.
Kicken!!! Ik mocht Gijs van zijn lange haar eraf halen om er een super tof kapsel van te maken.
Bam..wat een andere kerel!
Gaaf kapsel.
Tijd voor de laatste maaltijd van het jaar. Dat doen we in style met homemade pizza’s van de Big Green Egg.
Beter wordt het niet!!!!
Happy New Year!!
Namens ons allemaal gelukkig nieuwjaar.
Op naar Ice Survived 2017.
Deze bikkels rammen het jaar in met modder baden, houten wanden van 3 meter hoog en monkeybars. En dat bij een gevoelstemperatuur van min 25 (oké, klein beetje overdreven, maar het was echt mega koud!)
Wat een beloning…na 7 kilometer afzien is er niets beter dan een biertje en een burger.
Cheers.
Vandaag zijn we met Beaudine op pad in Amsterdam. Lekker eten bij Loetje, shoppen en haar haren knippen.
Eerst even genieten van mijn biefstuk van Loetje. NomNomNom
Tijd voor de metamorfose!
De laatste puntjes op de i.
Bedankt Ingmar voor haar beste knipbeurt ever. Hair by Ingmar. Misschien zullen jullie je afvragen waarom ik mijn dochter niet zelf knip, maar vaders en dochters zijn niet altijd de beste combi. Onze dochter is behoorlijk eigenwijs en vaak kregen we woorden na het knippen, omdat het toch niet helemaal naar haar zin was. Ik was daar helemaal klaar mee en vond dat het tijd was dat ze een keer naar een kapper ging, die niet alleen maar mannen knipt. Mijn skills op herengebied is meer dan goed, maar vrouwen heb ik al jaren niet meer gedaan. (wel gedaan, maar niet geknipt ;-)). Nu vertrouw ik mijn dochter niet iedereen toe en daarom heb ik gekozen voor Ingmar. Ik heb ooit in de kapsalon waar zij op dat moment werkte een herentraining mogen geven en zij viel mij meteen op. Haar passie en haar wil om iets moois van iemand te maken is heerlijk om te zien. Haar vertrouwde ik het haar van mijn dochter dus wel toe. Inmiddels werkt zij voor zichzelf en dat is haar meer dan gegund!

 

Tot volgende week en maak er iets moois van deze week!

 

Artikels die je niet gemist mag hebben in de afgelopen week:

De kapsel trends voor mannen in 2017. Zo maak je het kapsel van 2017 video by B4men

Trends voor mannen 2017. Fashion trends in 2017 by B4men.nl

Verwarm jezelf tijdens de gure winteravonden met een heerlijke rum

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer