10 afknappers voor vrouwen, voorkom een blunder.

Waar knappen vrouwen nou echt op af? Nou, dat is een hele waslijst! Kunnen wij mannen het überhaupt nog wel goed doen? Ik heb voor jullie de 10 grootste afknappers op een rijtje gezet. Dus mannen doe er je voordeel mee!

De top 10 afknappers voor vrouwen

1. Slechte adem: Deze staat met stip op nummer 1. Je mag dan nog zo leuk zijn, zodra je uit je mond stinkt rent zij snel weg. Zorg dus voor een goede mondhygiëne. Poets 2x per dag je tanden en je tong. Vergeet die kauwgom ook niet.

2. Witte sokken: Pas geleden was dit echter nog helemaal hip bij een bepaalde groep maar ik vind ook dat witte sokken echt niet kunnen! Zeker niet van die witte sportsokken in een nette schoen…bah. Ik snap dat vrouwen dit een afknapper vinden.

3. Bergschoenen: Misschien niet iets waar je aan zou denken maar bergschoenen draag je echt alleen als je in de bergen gaat wandelen en niet gewoon onder je spijkerbroek. Vrouwen willen een man die er goed verzorgd uitziet en die ‘normale’ schoenen draagt.

4. Onverzorgde nagels: Te lange nagels, afgekloven nagels, gele nagels, allemaal afknappers voor een vrouw. Zorg dus dat je regelmatig je handen en nagels verzorgd. En met verzorgen bedoel ik niet je nagels afbijten, maar netjes afknippen met een nagelschaartje. Ik snap dat de meeste mannen niet zitten te wachten om hun handen in te smeren met een handcrème, maar geloof me, dit is echt geen overbodige luxe. Voor een vrouw is het echt niet lekker om gemasseerd te worden met ruwe handen. Verzorg ook de nagels van je voeten. Wil je weten hoe je dit het beste kunt verzorgen? Lees dan het artikel: voetverzorging, mannen vergeet die voeten niet.

5. Getrouwd zijn met je telefoon: Dit had Marie Louise kunnen zeggen. Regelmatig hebben wij woorden thuis over mijn telefoon gebruik. Ik krijg regelmatig voor mijn voeten geworpen “wat vindt je nu belangrijker, mij of die !@#^ telefoon!”. Ik weet dat het moeilijk is om niet te hele tijd met je telefoon bezig te zijn, maar Twitter, Facebook of Instagram lopen echt niet weg als je 5 minuten je telefoon wegdoet (langer doe ik hem ook niet weg hahaha)

6. Boeren en winden laten: Tja, dit heeft geen uitleg nodig lijkt mij zo. (al lucht het vaak wel op)

7. Jaloers gedrag: Laat een vrouw haar ding doen en doe vooral niet moeilijk als ze ook een keer uit wilt met haar vriendinnen. Jij wilt toch ook niet dat ze dat bij jou doet!

8. Opscheppen: Een vrouw houdt van een beetje stoere man, maar als je teveel aan het opscheppen bent, dan prikt zij daar zo doorheen en vind ze je eerder een ‘loser’!

9. Verkeerd ondergoed: Zorg voor goed en mooi zittend ondergoed. Een vrouw kan erg op je afknappen als je je broek uit doet en er zit zo’n enorme ‘flut’ boxershort onder. Je voelt jezelf toch ook veel prettiger als je mooi en goed zittend ondergoed aan hebt. Van een vrouw verwacht je ook mooie lingerie en niet een verwassen ‘oma onderbroek’ met een sport bh.

10. Onverzorgd kapsel: Geen dikke klodders gel die wit uitslaan, of roos. De vrouw wil een man met een goed verzorgd kapsel. Zorg dus dat je je haar regelmatig wast, regelmatig naar de kapper/barbier gaat en gebruik niet teveel haarstyling producten. Wil jij je kapsel helemaal voorjaarsproef maken, check dan het artikel 11 herenkapsels voorjaar 2018.

Onderstaande artikelen op B4men vind je misschien ook interessant

Peaky Blinders kapsels inspiratie

mannen en hun huidverzorging: tips tegen huidveroudering

Fashion trends voor mannen 2018. De kleur geel zo draag je hem!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Tja er zitten wel paar punten bij, maar wat de grootste afknapper is een man die niet voor zichzelf kan zorgen. Dus niet kan koken etc. Een andere afknapper voor mij is een man die te vaak teveel drinkt. Worden ze aantrekkelijker van. Verder wel eens leuk om het vanuit een mannelijk perspectief te zien.

    Liefs Agneta

  • Beste Agneta, Ik ben het helemaal met je eens een man die niet voor zichzelf kan zorgen is een afknapper. Maar als hij mijn tips op de site leest moet dat goed komen toch?? 😉

Written by Jan Willem Huffmeijer