Stoere haartrend voor mannen: stijltips voor de perfecte French crop

French crop 2023 het kapsel voor mannen lente en zomer

Stoere haartrend voor mannen: stijltips voor de perfecte French crop. Als het gaat om haartrends voor mannen, is de French crop een van de meest populaire keuzes in de lente en zomer 2023. Deze stijl is kort aan de zijkanten en achterkant, terwijl de bovenkant langer blijft. Het resultaat is een gedurfde, moderne en toch veelzijdige look die geschikt is voor elke gelegenheid.

Hoe stijl je de French crop?

Dit kapsel kan op verschillende manieren gestyled worden, afhankelijk van je haartype en persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele tips om het beste uit je kapsel te halen:

  1. Gebruik een matte stylingpasta

Een matte stylingpasta is ideaal om je French crop textuur en volume te geven, terwijl het nog steeds een natuurlijke uitstraling behoudt. Breng de pasta aan op je handpalmen en werk het door je haar, beginnend bij de wortels en werk naar boven.

  1. Föhn je haar in de juiste richting

Gebruik een föhn om je haar in de juiste richting te blazen. Gebruik een ronde borstel om je haar omhoog te tillen aan de voorkant en de zijkanten, terwijl je de föhn in dezelfde richting blaast. Dit zal helpen om de textuur en het volume te creëren die dit kapsel zo uniek maken.

  1. Houd het kort aan de zijkanten

Om de juiste look te krijgen, moet je het haar aan de zijkanten kort houden. Vraag je kapper of barbier om de zijkanten en de achterkant van je haar kort te knippen, terwijl de bovenkant iets langer blijft.

  1. Werk met je natuurlijke haartype

De French crop kan werken met verschillende haartypes, van steil haar tot krullend haar. Werk met je natuurlijke haartype om de beste resultaten te bereiken. Als je bijvoorbeeld krullend haar hebt, laat dan de bovenkant langer om de krullen te benadrukken.

  1. Onderhoud regelmatig

Om de French crop er op zijn best uit te laten zien, is regelmatig onderhoud belangrijk. Ga om de paar weken naar de kapper of barbier om de zijkanten kort te houden en de bovenkant bij te werken. Zo blijft je haar er netjes en stijlvol uitzien.

De beste haartrend voor lente en zomer 2023

De French crop is een haartrend voor mannen die niet snel zal verdwijnen. Het is een veelzijdige look die geschikt is voor verschillende haartypes en gezichtsvormen. Door gebruik te maken van de juiste stylingproducten en regelmatig onderhoud, kun je de French crop er op zijn best uit laten zien. Dus waar wacht je nog op? Ga naar je kapper en vraag om de French crop!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer