MuziekMuziek

Foreo Luna for men, is de huidverzorging 2.0 voor mannen.

Mannen gaan zich steeds beter verzorgen en worden ook steeds ijdeler. Het aantal minuten voor de spiegel neemt in rap tempo toe. Niets om je voor te schamen, maar een absolute must tegenwoordig. Echter huidverzorging blijft wel een dingetje voor mannen, oke de crème smeren we inmiddels wel volop maar echt verder durven we nog niet te gaan. Toch is dat echt wel het proberen waard, een mooie strakke en verzorgde huid is iets wat andere mensen als eerste opvalt aan jou verschijning.

foreo_logo

De Foreo Luna For Men

Dit apparaat zorgt op een heel makkelijke manier voor die mooie huid….zeggen ze!! Tja, maar hoever durft de man van nu al te gaan in zijn huidverzorging ritueel?? Ik zie mijzelf wel als de standaard man. Ik verzorg mijzelf goed, ben zeker ijdel, maar heb ook zeker wel een bepalende luiheid in mij. Dus zodra ik dit apparaat kan gebruiken, dan kan jij het ook!! Ik heb de Foreo Luna nu alweer een maand of 2 in mijn bezit en heb hem dus goed kunnen testen. Ik heb ook echt zolang gewacht voordat ik een review ging schrijven omdat ik wilde weten of ik het bleef volhouden om het apparaat te gebruiken. Veel apparaten en bijzondere crèmes komen uiteindelijk in de kast te liggen. (tenminste bij mij wel.)

IMG_2440 IMG_2441 IMG_2442

2 maanden gebruik van de Foreo Luna For Men

De Foreo Luna For Men is echt bedoeld voor mannen. Dat hij speciaal voor mannen is zie je aan het ontwerp, simpel en stijlvol. Ik vind het een mooi apparaat wat in mijn badkamer mag staan en daar moet hij ook echt wel staan!! Ik heb gemerkt dat ik het echt heel veel baat heb bij de verzorging van mijn huid wanneer ik de Foreo Luna gebruik. Maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat zodra hij s’ochtends niet in mijn gezichtsveld staat onder de spiegel, ik hem vergeet te gebruiken. Dus hij heeft een prominente plaats op het plankje onder de spiegel gekregen. Zelfs mijn vrouw wilde haar spulletjes er iets voor opschuiven. Dat komt omdat ook zij de voordelen op mijn huid goed kon zien, zelfs zo goed dat ik haar ook regelmatig de Foreo Luna hoor pakken. Het is dus eindelijk eens andersom, een top product voor mannen wat ook heel goed door vrouwen gebruikt kan worden. Kortom goed werk Foreo!

IMG_2446

Hoe gebruik je de Foreo Luna For men

Voor een diepe reiniging en een goede voorbereiding op een scheerbeurt maak je de Foreo Luna nat of je gebruikt hem onder de douche, je klikt hem aan en gaat over je gezicht in een aantal simpele beweging en dat doe je voor 1 minuut!! Ideaal voor een man dus, 1 minuut en geen toeters en bellen, super makkelijk dus.

 Schermafdruk 2015-03-10 10.31.02

De prijs van de Foreo Luna For Men is €169,- .Dit is echt wel een hele prijs voor een apparaat. Oké, je huid wordt er veel mooier van en dat is ook echt wel wat waard, maar ik zou alleen toch willen adviseren om te kijken of de prijs niet iets naar beneden zou kunnen. Nu zal de prijs voor veel mannen misschien een drempel zijn en dat is zonde.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer