MuziekMuziek

Fashion trends voor mannen 2018. De kleur geel zo draag je hem!

Vorige week heb ik al over de fashion trends voor mannen 2018 geschreven en misschien heb je er inmiddels al meer over gelezen. De fashion trend kleur voor mannen in 2018 is geel. Ik kon jullie vorige week helaas nog niet laten zien hoe ik de kleur geel in mijn outfit verwerk. Ik had kleding besteld maar niet op tijd binnen gekregen voor dat artikel. Vandaag dus mijn artikel over hoe ik de kleur geel in mijn outfit draag.

Fashion tip voor mannen 2018,  De kleur geel in je outfit!!

Vorige week liet ik zien dat de kleur geel een kleur is die je werkelijk in ieder soort outfit kan dragen. Zowel casual als zakelijk, de kleur geel past in iedere outfit met de juiste accessoires. Na mijn artikel kreeg ik veel reacties van mannen die de kleur geel afschuwelijk vinden. Een reactie die ik best kan begrijpen omdat ik in eerste instantie hetzelfde dacht als hen. De kleur geel lijkt een moeilijke kleur om te dragen. Toch valt dit eigelijk best mee, als je maar voor de juiste kleding kiest. Kies een style die bij je past en waar jij je prettig in voelt. Dan zal een kleur waar je moeite mee hebt je minder moeite kosten. Ga niet voor een nieuwe kleur en voor een nieuwe style in één. De omschakeling kan dan te groot zijn.

Mijn outfit van de H&M met de kleur geel

Whahaha ik ben stiekem toch wel voor een nieuwe style en de nieuwe kleur gegaan. Ik vind het leuk om zo af en toe totaal te veranderen van style. Ik heb dit al vanaf mijn puberteit en gooi mijn kledingstijl en haarstijl regelmatig over een andere boeg. Nog niet zolang geleden schoor ik mijn baard af en liet de nieuwe kapsel en baard trends van 2018 zien. Eerlijk is eerlijk, het was nog best lastig om een outfit te scoren met de kleur geel. Veel herenkleding zijn nog redelijk “veilig”. Bij de H&M vond ik gelukkig wel wat verschillende items, waarmee ik jullie wat verschillende dingen kon laten zien. Ik heb dus niets gekregen en ik heb ook geen samenwerking met de H&M. Alle kleding en accessoires van mijn outfit heb ik zelf gekocht bij de H&M.

Zo draag ik de kleur geel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer