MuziekMuziek

Het witte t-shirt de fashion trend lente zomer 2022

Het witte T-Shirt 2022

Het witte t-shirt de fashion trend lente zomer 2022. Vind jij trends vaak lastig te volgen omdat ze zo uitgesproken zijn. Dan is deze fashion trend voor mannen deze lente en zomer helemaal jouw ding! Het witte t-shirt is dit jaar helemaal de shit! Niet moeilijk doen welke kleur je wel of niet staat, gewoon lekker simpel een wit shirt aantrekken en klaar!

Het witte t-shirt de fashion trend voor mannen 2022

Is het wel zo simpel dan? Of zitten er zelfs bij een “gewoon” wit shirt nog regels aan deze fashion trend. Zeker weten. Een gewoon wit shirt kan natuurlijk echt niet meer 😉 LOL. De lekker zittende witte strakke ondershirts zijn niet bedoelt om zo te dragen. Deze mag je ook in 2022 lekker onder je kleding houden. Deze lente en zomer gaan we voor een fashionable wit shirt. Het witte t-shirt van 2022 is hip door zijn vorm of door een klein logo of graphic op voor en/of achterkant.

Wit shirt in 2022 voor mannen

De vorm van het shirt is erg belangrijk om hip te zijn. Het afgelopen jaar zagen we bij de vrouwen al veel oversized shirts en nu zijn wij mannen aan de beurt. Het witte T-Shirt wat wij gaan dragen dit jaar mag ruim vallen en een maatje te groot lijken. Net als de jeans voor 2022 is skinny en strak uit en is wijd de nieuwe trend. Ook is de vorm van het witte shirt niet meer getailleerd maar juist recht vallend. De mouwen zijn ruim en groter dan we de afgelopen jaren gezien hebben. De look die we steeds meer gaan terug zien zijn de jaren 80′ en 90′.

Fashion trend van de jaren 80′ / 90′

De fashion trends voor mannen in 2022 zijn erg geïnspireerd op de jaren 80′ en 90′. Een belangrijk onderdeel is dus het witte t-shirt. Deze kan je op verschillende manieren dragen. Op een los en ruimvallende jeans een los wit shit met een graphic, dit is vergelijkbaar met de skater / surf look van de jaren 90′. Ga je meer voor een casual look uit de jaren 80′ dan is een jeans / chino wel los gedragen met een witte sneaker, los wit shirt met daarop een spijkerjasje of leren jasje helemaal top. Ga je voor gekleder en toch helemaal hip, dan is een los vallend pak met een wit shirt of witte polo hét helemaal deze lente en zomer in 2022.

Zo draag je het witte t-shirt in 2022

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer