MuziekMuziek

Peaky Blinders kapsels inspiratie

Peaky Blinders kapsels zijn kapsels die je moet durven dragen en wat je ook moet staan. Deze haar style is dus ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Ik vind het zelf super tof en begin januari heb ik mijn haar dan ook zo laten knippen voor het mannen kapsel 2018 artikel. Het meest populaire kapsel uit de serie is van hoofdrol speler Thomas Shelby. Het kapsel is een combinatie van textuur, super korte (opgeschoren) zijkanten en langer bovenop. Voordeel van dit kapsel is dat je hem wel op diverse manieren kan dragen en dat het wel degelijk een draagbaar kapsel kan zijn. Draag je het haar plat naar beneden zoals op onderstaande afbeelding, dan is het heel trendy en staat het super edgy maar ik denk voor veel mannen niet heel draagbaar.

Peaky Blinders kapsels

Peaky Blinders kapsel
Het Peaky Blinders kapsel strak naar beneden gestyled. Super edgy en waarschijnlijk niet heel draagbaar voor veel mannen.
Peaky Blinders kapsel B4men
Ditzelfde kapsel kan je ook iets meer omhoog en rommeliger stylen. Dan is het weer een heel draagbaar kapsel voor veel mannen.
Peaky Blinders kapsel
Rommelig en toch naar voren gestyled. Ik moest zelf wel heel erg wennen aan het dragen van mijn haar op deze manier. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik nu toch weer vaker mijn haar omhoog draag dan dat ik mijn haar net zoals op deze foto naar voren style.

Peaky Blinders kapsel zelf stylen

Na jaren het haar strak achterover te hebben gedragen kwam in 2017 het natuurlijke kapsel. Minder strak en geen Pomade meer maar Paste en Clay als styling producten. Nu gaan we nog een stapje verder. In 2018 gaan we het haar dus naar voren dragen. De natuurlijke look blijft, dus gebruik een Paste of een Clay voor het stylen van het haar. Het mannenkapsel van 2018 wordt los naar voren geknipt en hoog opgeschoren. Dit kan tot op de huid maar kan ook dekkend, zodat de huid niet zichtbaar is. Hoe ik het Peaky Blinders kapsel style, laat ik in onderstaande video zien. Wil je meer informatie over welke kapsels we dit voorjaar gaan dragen. Kijk dan ook eens naar het artikel 11 herenkapsels voorjaar 2018. Welk kapsel draag jij in 2018?

Undercut kapsels – Peaky Blinders kapsels

Is de Undercut dus weer helemaal terug? Eerlijk gezegd is hij nooit weggeweest. De meeste mannen blijven dit gewoon een heel fijn kapsel vinden en je kan hier enorm veel mee variëren. Een langere bovenkant, een kortere bovenkant, geschoren scheiding, juist niet een geschoren scheiding, vloeiende overloop, botte overloop…het kan allemaal. Ook met de undercut kan je een natuurlijke look creëren. Draag de bovenkant iets langer, gebruik een mat haarproduct zoals een Clay of een Paste en style het losjes. Ga je voor super strakke undercut, gebruik dan een Pomade met glans of een vette Wax en style het strak naar beneden. Voor de echte fashion diehards onder ons, durf die strakke pony te dragen zoals in de serie.

peaky blinder kapsel
Diverse soorten Peaky Blinders kapsels.
Thomas Shelby kapsel
Inspiratie Peaky Blinders kapsel
kapsel inspiratie Peaky Blinders
Peaky Blinders kapsel inspiratie
Peaky Blinders kapsel
Peaky Blinders kapsels
Durf jij al te gaan voor een Peaky Blinders kapsel?

 

Onderstaande kapsel artikelen vind je misschien ook interessant

Wat zijn de beste kapsels bij inhammen en dunner wordend haar

Review Pomades van Reuzel: Rood, Roze, Blauw en Groen

10 kapsels voor mannen om mee te solliciteren. Inspiratie by B4men.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer