De Week van B4men. Weer een week vol met mooie auto’s en lekker eten.

Yes, daar zijn we weer 🙂  Het was me een weekje wel. Het is nu de drukste tijd van het jaar voor de blog en dat betekent veel hectiek! Zoveel zelfs dat wij als gezin de afgelopen week echt even door een dipje gingen. Het leven van een blogger gaat niet alleen maar over rozen, al ziet dat er natuurlijk wel zo uit. Dit heeft natuurlijk zijn weerslag op onze relatie door alle drukte, maar daarover later meer. Er gaan namelijk wel een aantal dingen veranderen. Zo genoeg geklaagd!  Ik zal het beeld ook weer even lekker verkeerd neerzetten met de mooie dingen die ik de afgelopen week heb mogen doen. Deze week bestond uit mooie auto’s, lekker eten en te gekke spullen.

De Week van B4men in Beeld:

img_1267
Ja, nu zien jullie het effect van mijn dyslectie, het moet natuurlijk zijn “financiën”. Een goede vriend van ons helpt ons met alle cijfertjes…gelukkig want wij hebben de ballen verstand hiervan.
img_1361
Ik zal geen koude voeten meer hebben met mijn nieuwe schoenen van Rehab. Marie Louise heeft ook een paar en had al gezegd dat ze nog een paar wilt hebben omdat ze nu eindelijk warme voeten had. Geloof me, hier is geen woord van gelogen.
img_1290
Ik heb de afgelopen week met mijn pa meerdere leuke uitjes mogen doen voor de blog. Hier gingen we een ochtend op pad met de Land Rover, Discovery Sport
img_1293
Smile!!!! Dit blijft toch geweldig om te mogen doen.
img_1299
Vader en Zoon. Wat ben ik trots dat ik zo’n goede band heb met mijn vader. Dit is ooit anders geweest en ik koester ieder moment samen met hem. Hier zijn we aan het lunchen bij Brasserie van Dam in Amsterdam.
img_1295
S’ochtends al aan de champagne en oesters….wat een luxe!
img_1298
Heerlijke verse vis. Deze gingen we later op de dag opeten. Verser dan dit ga je het niet krijgen.
img_1338
Nog steeds ben ik druk bezig met het sporten om mijn Hulk lichaam te krijgen 🙂 Hier heb ik een nieuwe zonnebril op van Adidas die ik aan het testen ben voor de blog, binnenkort dus meer info.
img_1346
Wauw!!! Wat een geweldige auto hebben wij het afgelopen weekend mogen rijden. De nieuwe Volvo S90. Ik heb ook nog nooit zoveel reacties op een auto gehad. Ook hiervan binnenkort een review op de blog.
img_1352
Geen woorden nodig toch?
img_1304
Nog meer luxe, ik ging namelijk ook nog met mijn pa uit eten bij FG restaurant. Francois Geurds heeft ons enorm verwend in zijn 2 michelin-sterren restaurant.
img_1308
We hebben meerdere gangen gegeten en dit is een gang met oester en kaviaar. Hoe decadent wil je het hebben!
img_1309
Ook heel erg lekker, kabeljauw en kreeft.
img_1312
Check dat glas!!! Moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet wat het precies allemaal was. Het is zijn signature dish wat bestaat uit allemaal laagjes en wat meer dan 4 uur duurt om dit klaar te maken.
img_1318
Vlees!!!! Daar kan je me altijd voor wakker maken, zeker als het zulk mooi en lekker vlees is 🙂
img_1327
Zoals mijn vaste volgers inmiddels wel weten ben ik geen toetjes man, maar deze was toch wel heel erg lekker. Eendenlever, lychee ijs en de beste olijfolie.

De week van de B4men Barbershop

img_1275
Weer een dagje knallen in de B4men Barbershop. Nog steeds ben ik super blij en trots dat ik alweer bijna een jaar geleden deze stap heb gezet. Dit wordt binnenkort dan ook groots gevierd, hierover later meer!
img_1334
Wauw!!!! Wat een verschil!!!!! Mijn eerste Movember shave down.
58e0fa33-8704-48e4-9a0b-7d8eca294e47
Nog een metamorfose. Dit maakt mijn vak zo ontzettend gaaf! Kapsel en baard weer super strak.
img_1288
Super kicken!!!!! Zou bijna zelf mijn haar gaan blonderen, maar Marie Louise vind het niet goed 😉

Deze artikels had je moeten lezen!

Zo draag je op de juiste manier een horloge. B4men geeft tips!

B4men Persoonlijk: neem de tijd voor jezelf!

De Alfa Romeo C4 rijdt mijn droom naar de werkelijkheid.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer