MuziekMuziek

De Alfa Romeo C4 rijdt mijn droom naar de werkelijkheid.

Wat blijft het toch leuk om zo nu en dan eens heerlijk uit de band te springen en je even te gedragen al een jonge gozer met veel lef die de hele wereld aan zijn voeten denkt te krijgen. Een paar dagen geleden werd ik door de importeur van Alfa Romeo in de gelegenheid gesteld om samen met mijn zoon Jan Willem een dag door te brengen met de nieuwe Alfa Romeo C4. Zij hadden een prachtig, en lekker, programma gemaakt waarbij wij deze supersnelle Alfa konden testen en ervaren.

dsc_0076

Toen Jan Willem met deze rode bolide naar buiten kwam rijden schoot mijn gevoelsleeftijd stijl en met de snelheid waar deze Alfa mee kan optrekken naar beneden. 30 jaar jonger en met de branie die deze leeftijd moet hebben stapte ik in deze auto om via een prachtige route richting Zandvoort te gaan om daar bij het circuit de auto even goed te testen. Met aderen vol adrenaline en vlinders in de buik van opwinding hebben we deze pracht auto vele kanten van Noord- en Zuid-Holland laten zien. Maar bovenal heb ik samen met Jan Willem genoten van deze meer dan geweldige “fun-car”.

img_1196 img_0919

Zoals de Alfa Romeo een Italiaanse auto is hebben wij in Scheveningen kunnen genieten van een hele lekkere lunch in het Italiaanse restaurant Prosecco.

img_1182 img_1188 img_1189 img_1194

Maar zoals vaak kan de werkelijkheid soms wreed zijn. Bij het uitstappen van deze auto kon ik echt niet ontkennen dat ik zo’n auto helaas ben ontgroeid. Tot een volgende keer natuurlijk, want het gevoel wat ik had blijft fantastisch en de moeite waard om te blijven ervaren.

Jos Huffmeijer voor www.b4men.nl

alfa1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer