MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Wat heb ik toch een zwaar leven!

Mijn werk is heeeel vervelend! Voortdurend bezig zijn met de mooiste auto’s, de lekkerste whisky’s en lekker uit eten moeten. De afgelopen week was een top week.

De Week van B4men

Onze week begon heel erg goed en ook over de rest van de week hadden wij geen klagen. Wij zijn heerlijk uit eten geweest bij een Italiaans restaurant, waar ik deze week op de blog meer over zal vertellen en daarna kwam de dag waar ik al een tijdje naar uitkeek. Ik mocht gaan spelen met de Ford F150 Raptor op een te gek terrein in Loon op Zand. Wie mij volgt op Facebook heeft hier al wel wat van gezien. Voordat ik daar los mocht heb ik eerst mijn eigen auto omgeruild voor een meer passende auto. Ik heb de afgelopen week mogen rijden in een Land Rover Discovery, wat een heerlijke auto. Met de Land Rover ben ik naar Loon op zand gereden om hier te gaan knallen met de Raptor. Een nadeel voor de Raptor, want ik was inmiddels al een grote auto gewend. Goed neemt niet weg dat die bak echt heeeeel erg groot is. Dit monster is moeilijk te vatten maar ik heb het geprobeerd “deze auto is in werkelijk alles BRUUT”. Met 60 km. over een strand knallen of met heel veel techniek en controle tegen steile hellingen op, het maakt de Raptor echt niet uit. Verder kregen wij nog heel erg leuk nieuws. Marie Louise en ik mogen eind van deze maand een citytrip gaan maken. srprs.me heeft ons uitgenodigd om eens een weekend weg te gaan zonder kinderen en zonder te weten waar we naar toe gaan. Super leuk!! Maar ook best lastig voor twee controlefreaks om het los te laten. Wij zijn al stiekem een beetje aan het rond kijken of wij leuke bestemmingen kunnen ontdekken. Verder zijn we lekker aan het opruimen geweest…..whahaha ja ook dat gaat gewoon door. Tuin winterklaar, rommel naar de millieustraat en oudpapier naar de bak gebracht. Nu zit ik lekker achter de PC met een heerlijke nieuwe whisky The Gauldrons, welke ik natuurlijk snel zal beschrijven op B4men.nl

De Week van B4men in Beeld:

Super lekker uit eten geweest in Amsterdam bij Locanda.
Eerst de Land Rover
Daarna de Ford F150 Raptor
Wat een bak!!
Wauw, de Boombox van JBL net binnen gekregen. Review op B4men volgt.
Heerlijke Hutspot 2.0 gemaakt voor onze Foodblog Familie over de Kook.
Zelfs de meiden vonden hem super lekker!!
Whahahaha Marie Louise is gek op strijken!
Ik ruim de tuin wel op! Whahaha nee we hebben geen feestje gehad, dit is voor onze klanten in de B4men Barbershop.
Amaranthe en ik na een rondje hardlopen! Jeetje wat rent die meid snel.
Watermeloen!!
Billy ons konijn staat weer binnen voor de winter en hij neemt het er gelijk maar even van.
Af en toe schrikken we omdat hij echt raar kan liggen. Hij lijkt soms echt dood maar hij ligt gewoon heerlijk te pitten…..gek beest
Whahaha Marie Louise en ik zijn voor een leuk artikel het bed in gedoken terugblikken kan hier.
Amaranthe zwemt alweer voor haar B diploma.
Kleine waterrat!
Mijn koelkast in de shop staat weer klaar voor de nieuwe week. Wie komt er een biertje halen?
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer