MuziekMuziek

De week van B4men: 2 toffe win-acties, ballonvaart in Turkije en een prachtige serveerster

De afgelopen week hebben wij genoten van lekker eten en van elkaar. Het was voor het eerst in lange tijd dat Marie Louise en ik weer echt even tijd hadden voor elkaar. Door alle drukte schiet dit er soms bij in. Deze week was het tijd om dit even goed te maken. De blog gaat de laatste tijd ontzettend goed en wij mogen mooie dingen meemaken voor B4men. De komende tijd staan er ons ook een heleboel toffe dingen te wachten maar dit zullen jullie snel kunnen lezen op B4men. Tijd om te gaan kijken wat er de afgelopen week allemaal gebeurt is op de blog.

De week van B4men

MAANDAG: Wauw! Hier was ik wel even flink jaloers. Mijn vader ging namelijk voor de blog naar Turkije om een onwijs gave ballonvaart boven Cappadocië te maken. Als je de foto’s in het artikel ziet, dan snap je denk ik wel waarom ik hier erg jaloers op was. Deze trip had ik namelijk ook heel graag samen met Marie Louise willen maken. Voor ons zijn de meeste perstrips echter niet te regelen vanwege de B4men Barbershop en schoolgaande kinderen.

B4men ging op een droomvakantie naar Turkije.

DINSDAG: De B4men Persoonlijk bestond uit heel veel lekker eten. Wij mogen voor de blog veel restaurants bezoeken en ook privé gaan wij de laatste tijd vaker uit eten. Super lekker en je komt echt op de meest te gekke plekken. Wij merken dat de bezoekers van de blog dit ook heel erg fijn vinden en in de Barbershop horen wij dan ook regelmatig dat klanten ergens zijn gaan eten na aanleiding van een review op B4men. Wij gaan hier dus zeker mee door!

B4men Persoonlijk: Een super week met heel veel wijn en heel veel lekker eten. Topweek dus!

WOENSDAG: Nog meer eten! Wij mogen 2 onwijs mooie BBQ boeken verloten onder onze volgers. De actie loopt nog 1 dag. Wil je dus kans maken op dit te gekke BBQ boek, check dan zeker even het artikel hoe je kans kan maken op het boek Koken met Vuur.

Boek Review: Koken met Vuur + B4men geeft 2 boeken weg!!!

DONDERDAG: Waan jezelf even op vakantie met de nieuwe column van Pascal Meulenbelt over de serveerster met de prachtige billen. Zeg nu zelf…de meeste mannen checken toch de billen van vrouwen?

De serveerster met een prachtige bilpartij: Column Pascal Meulenbelt

VRIJDAG: Nog een te gekke win-actie. Blizzard was namelijk bereid om twee pakketen weg te geven van Diablo 3. Het gaat om een PS4 versie en PC versie. Als je aan alle voorwaarden voldoet word je meegenomen in de loting en maak je dus kans op twee super gave pakketen met de games en een hoop goodies. Wie wil dit nou niet? Wat moet je ervoor doen? Lees het snel in onderstaande artikel. De winnaars worden 14 juli bekend gemaakt.

Game review: Diablo 3 – Rise of the Necromancer DLC plus Winactie!

Weekend van B4men

Wij hebben echt super veel zin in het weekend. Vandaag sta ik de shop te werken en Marie Louise is hard aan het werk aan zowel B4men als onze nieuwe blog Familie over de Kook. Achter de schermen zijn wij bezig om B4men te gaan veranderen. Hoe en wat zullen jullie snel gaan ervaren. Spannend!!!!! Zondag gaan wij alle voorbereidingen doen en wij hopen dat in de loop van volgende week de eerste veranderingen al zichtbaar zullen zijn. Misschien dat we zondag ook uit eten gaan, de kids hebben namelijk gisteren hun rapport gekregen en dat was zo mooi, dat moet natuurlijk wel gevierd worden. Wij wensen jullie ook allemaal een fijn weekend!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer