MuziekMuziek

De week van B4men: Motivatie problemen, mannen staan op de afgrond plus alle trends 2017

Maandag: De zomer begint inmiddels lekker op gang te komen. Al zou je dat afgelopen week niet zo ervaren hebben. Komende week wordt echter weer super lekker qua weer. Ik laat jullie graag zien wat mij zoal is opgevallen op het gebied van haar, baarden en fashion trends voor mannen. Ik merk dat veel mannen klaar zijn voor verandering en echt toe zijn aan iets anders.

Inspiratie mannen zomer 2017. Haar, Baarden en Fashion B4men laat jou de trends van deze zomer zien.

Dinsdag: Sporten is super leuk en goed voor je lijf. Dit kan ik helemaal beamen na mijn 9 maanden intensief trainen. Toch gebeurde mij iets wat ik niet verwacht had. Mijn motivatie ging de afgelopen tijd erg hard naar beneden. Gelukkig heb ik nog wel wat loopjes staan zodat ik niet helemaal in mijn oude patroon terug kan vallen maar helemaal fit ben ik momenteel niet. Wat doe jij om je motivatie onder controle te houden?

B4men persoonlijk, waar is mijn motivatie?

Woensdag: Ik heb twee Fords mogen rijden, waarvan de eerste de Mustang de meest spectaculaire was. Ook de Ford Kuga kon mijn goedkeuring wegdragen. Nu is de Ford S-Max Vignale aan de beurt. Kon deze auto ons bekoren, of viel hij toch een beetje tegen?

AutoReview van de Ford S-Max Vignale, degelijke klasse.

Donderdag: Pascal zijn column over feministen heeft behoorlijk de tongen losgemaakt. Nog nooit zijn er zoveel reacties gekomen op zijn column en Pascal zijn Twitter account ontplofte. Wij zijn benieuwd naar jullie mening?

De mannen staan op het randje van de afgrond. Column Pascal Meulenbelt

Vrijdag: Bijna weekend en dit keer schreef Nick een hele speciale game review. Het is namelijk één jaar geleden dat Overwatch uit kwam, oftewel Overwatch Anniversary tijdperk is aangekomen. Nick heeft echt een te gek cadeau mogen ontvangen.

Game review: Overwatch – Collector’s Edition (PS4) – Een jaar na de release

Weekend B4men

Het wordt bijna saai om te vermelden maar ik heb weer een super leuk weekend voor de boeg. Vandaag eerst een lekker drukke dag in de B4men Barbershop. Door het mooie weer willen veel mannen een ander en korter kapsel, dus vanwege de vele aanvragen ga ik vandaag wat langer door dan normaal. Geen probleem! Ik ben alleen maar super trots op het vertrouwen dat mensen in mijn shop hebben. Morgen gaan we met Team B4men en onze gezinnen naar Scheveningen. Daar ga ik weer de Mud Master lopen. Dit keer loop ik de 10 km. Het zal voor mij redelijk zwaar worden, aangezien in nog steeds niet helemaal blessure vrij ben en daardoor dus ook niet fit en goed getraind. Mocht het niet gaan, dan zal ik tijdig opgeven.  Ik wil niet mijn lijf naar de knoppen helpen en volgende week heb ik een drukke week voor de boeg dus moet ik wel pijnvrij zijn. De kids hebben er ook super veel zin in, zij kunnen lekker op het strand spelen. Wat ga jij dit weekend doen?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer