MuziekMuziek

Inspiratie mannen zomer 2017. Haar, Baarden en Fashion B4men laat jou de trends van deze zomer zien.

Het is weer tijd om eens wat inspiratie op te doen. De zomer begint inmiddels lekker op gang te komen…al moeten we even niet naar de voorspellingen kijken. Ik laat jullie graag zien wat mij zoal is opgevallen op het gebied van haar, baarden en fashion trends voor mannen. Vandaag dus geen heel verhaal maar wel 30 foto’s van kapsels, baarden en toffe outfits om je te inspireren voor de zomer. Soms zeggen foto’s meer dan 1000 woorden!

Inspiratie mannen zomer 2017

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer