De week van B4men: Fire, Farm, Food!

Maandag: Het weer begint eindelijk beter te worden en de temperatuur schiet omhoog. Je merkt dat iedereen toe is aan verandering en dus ook aan een ander kapsel. Veel mannen willen wel iets anders, durven ook wel iets anders maar hebben geen idee hoe of wat. Een nieuw kapsel kiezen kan nog best wel lastig zijn, daarom maak ik dit een klein beetje makkelijker.

Nieuw kapsel kiezen. Tips voor mannen die toe zijn aan iets nieuws.

Dinsdag: Ik vind heel veel whisk(e)y’s lekker, maar zeker niet allemaal. Deze Jack Daniel’s Tennessee Fire is niet mijn favoriet. Neemt niet weg dat een hoop andere mensen hem wel erg lekker vinden, waaronder Marie Louise. Ook bij mij op de zaak zijn de meningen behoorlijk verdeeld over de Fire. Zet deze whiskey jouw hart in Fire?

Jack Daniel’s Tennessee Fire Whiskey review

Woensdag: Sinds wij besloten hebben om een ander werk- en blog ritme aan te nemen, is er eindelijk iets meer tijd gekomen om ook eens een keertje te kunnen relaxen. Ik heb vorig jaar deze outfit van Converse opgestuurd gekregen om uit te proberen. Ik heb hier iets langer de tijd voor genomen om jullie echt te kunnen voorzien van eerlijke review. Zijn de kledingstukken van Converse hun geld waard?

Stijlvol relaxen met Converse Essentials

Donderdag: Soep!! Je kan mij wakker maken voor soep. Marie Louise is altijd gek geweest van de Chinese tomatensoep, alleen dit was nu net één van de weinige soepen die ik niet lekker vond. Zij is daarom thuis aan de slag gegaan om zelf een Chinese tomatensoep te maken die ik wel lekker vond. Het onderdeel Food gaat trouwens een grotere rol krijgen op B4men. Wij vinden allebei koken en bakken heel erg leuk en merken dat ook jullie lezers dit waarderen. Binnenkort dus nog meer recepten op B4men!!

Chinese Tomatensoep recept: Super lekker, Super simpel!

Vrijdag: Een game review waarvan zowel wij als Nick niet veel van hadden verwacht. Jullie bleken echter super enthousiast en er kwamen veel tips en reacties op deze game. Bedankt hiervoor!

Game review: Farming Simulator 17 (PS4)

Mijn Weekend:

Vandaag ga ik eerst een dagje knallen in de B4men Barbershop. Ik sta helemaal vol vandaag, dus heb er super veel zin in. Vanavond hebben we de meiden belooft om een ijsje te gaan halen, omdat Beaudine gisteren een “Zeer Goed” voor haar spreekbeurt heeft gekregen. Wat een topper!!! Morgen ga ik eerst zelf sporten en daarna ga ik met de meiden sporten. Ik heb ons opgegeven voor de Family Run van Strong Viking, dus ook zij moeten aan de bak. S’avonds gaan we gezellig bij mijn schoonouders eten vanwege mijn schoonvader zijn verjaardag, we hebben dus een druk maar super leuk weekend voor de boeg. Ga jij nog leuke dingen doen dit weekend?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer