MuziekMuziek

De week van B4men: Genieten, Scheren, Sporten en Eten!

Maandag: Ik krijg vaak de vraag bij mij in de B4men Barbershop wat de diverse symbolen betekenen op haar en verzorgingsproducten. Omdat ik mij best kan voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, heb ik alle belangrijke symbolen op een rijtje gezet. Nu weet je voortaan precies wat alles betekent.

Wat betekenen de diverse symbolen op haar en verzorgingsproducten

Dinsdag: Ik heb een te gekke samenwerking gehad met de Bijenkorf. Ik mocht namelijk voor de Bijenkorf een korte Social Commercial opnemen. Dit was onwijs gaaf om te mogen doen en smaakte zeker naar meer. RTL Boulevard…kom maar op 🙂 Ook heb ik heerlijk genoten samen met Marie Louise en de kids van het super lekkere weer. Iedereen leeft weer helemaal op en is een stuk(je) vrolijker dan wanneer het weer grauw en somber is. Dus kom maar op met die zomer!

B4men Persoonlijk: Lente is begonnen! Lekker BBQen, sporten en met de kids naar buiten.

Woensdag: Haal het klassieke scheergevoel terug door te gaan scheren met een Safety Razor. Ook ik als baarddrager scheer mijzelf, ik moet toch zorgen dat mijn contouren netjes zijn en hiervoor gebruik ik graag een safety razor. Een groot voordeel van een safety razor is dat deze een stuk goedkoper en beter werkt dan de standaard scheermessen uit de drogisterij of supermarkt. Hoe je het beste kunt scheren met een safety razor leg ik het volgende artikel stap voor stap uit.

Scheren met een safety razor voor een glad scheerresultaat zonder irritatie

Donderdag: Soms vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Zoals de vaste volgers inmiddels weten is er inmiddels een echt B4men Sportteam. Voor wie dit nog niet weet, dit is de link naar de Facebookpagina van Team B4Men! (graag like’n 🙂 ) Ik werd pas geleden benaderd door Fleur met de vraag of ik eventueel opstond voor een samenwerking met een nieuw sportkleding merk in Nederland, genaamd Bones Sportswear. Na het zien van het logo was ik behoorlijk nieuwsgierig geworden, want dit paste perfect bij mijn eigen logo. Nu wil ik dat mijn volgers ook in style kunnen sporten en daarom geef ik samen met Bones Sportswear 2 kledingsets weg voor hem en haar! Wat je hiervoor moet doen, lees je in het volgende artikel.

Bones Sportswear: Durf jij sportief op te vallen in deze stoere outfit? Win-Actie voor hem en haar!!

Vrijdag: Gisteren was het St Patrick’s Day en hoe kun je dat beter vieren dan met een Brownie gemaakt met Guinness bier. Deze brownie is alleen niet voor watjes, want hij is behoorlijk intens van smaak door het bier. Mocht je een echte zoetekauw zijn, dan kun je de Guinness ook vervangen voor een zoeter bier.

Sticky Brownies met Guinness op St Patrick’s Day

 

Komend weekend is het helaas minder mooi weer, dus buiten in het zonnetje zitten zit er waarschijnlijk niet in. Misschien maar beter ook, want onze oven heeft het gisteren toch echt begeven en als het goed is komt vandaag de nieuwe oven binnen die ik dan mooi kan inbouwen. Nu heb ik nooit het meeste geduld met klussen, dus ik hoop dat het redelijk snel te doen is. Zondag ga ik eerst lekker 2 uur sporten en daarna staat er een hoop op het programma voor de blog. Er moeten nog een hoop reviews geschreven worden, foto’s gemaakt worden en ik heb weer een auto te testen voor de blog. Ik hoef me dus dit weekend niet te vervelen 🙂 Wat ga jij dit weekend doen?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer